İşte 1 sene sonra başıma gelecekler...

Sponsorlu Bağlantılar

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
İşte 1 sene sonra başıma gelecekler...
Sınava çalışmaktan bunalmış olacağım ve bu bunalımın etkisiyle üstünkörü bir rap şarkısı yazmış olacak, 17 Mart 2014 tarihinde bir stüdyoya gidip kayıt alacağım. 23 Mart 2014 tarihinde bu kaydı internete sunacağım. Dinleyenler tarafından çok sevilecek, ve ben de 2 hafta uğraşarak daha iyi bir şarkı yapacağım. Sınav dolayısıyla ertelenecek ve şarkı 13 Mayıs 2014 tarihinde internete verilecek (Ha bu arada YGS-5 puan türünde 454.842 puan yapmış olacağım). Şarkı, 1 ayda 382,340 izlenime, 2,113 like'a, 168 dislike'a sahip olacak. LYS'ye gireceğim, TM-3 puanım 440.652 gelecek. Maltepe Üniversitesi'nde Psikoloji okumaya başlayacağım. Üniversitenin bahar şenliklerinde konser vereceğim, böylece daha çok tanınmış olacağım. 13 Mayıs 2015'te, yani 1 yıl sonra şarkım 1,062,113 izlenmeye, 12,866 like'a, 517 dislike'a sahip olacak. Piyasada artık tanınır bir isim haline geleceğim. Birkaç ünlü mc ile featim olacak (hayki, patron, sehabe, allame vs.). Sonra beklediğim şey olacak veee Sagopa Kajmer, attığım maile cevap verecek, cevap şu:

"lirikalite bakımından yaşına rağmen çok iyisin, geniş bir kelime haznen var. kişiliksiz de değilsin, şarkılarında küfür de yok. vereceğim adrese gel orda konuşalım"

Gidip konuşacağım ve Sago beni Kuvvetmira'ya alacak. 3-4 sene sonra benim şarkılarım onunkilerden daha çok sattığı için onunla kavga edeceğiz ve 15 Ağustos 2019 tarihinde Kuvvetmira'dan ayrılacağım.

Artık Türkçe Rap piyasasının en ünlüsüydüm, üniversite de bitmişti.

Devamı çok yakında...

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Haluk. ve -Börteçine-

codblackops2

codblackops2

Üye
Daha yarını goremeyecegin kesin değilken neyin kafasi bu :ehe

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407, -Börteçine-, ogzhnoTr ve 1 kişi daha
doctorrr

doctorrr

Üye
Hayırlısı be

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
abandonware

abandonware

Üye
nettin ya birden :blink: dikşın

• Beğen
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Senaryo güzel :rica:

• Beğen
-Emre

-Emre

Üye
Güzel hayaller ama başıma gelecekler değil başıma gelebilecekler demeliydin. Insallah istediğin gibi olur =)

• Beğen
Incredible

Incredible

Üye
Bende LYS gazisiyim yardım istersen mesaj at :ehe

• Beğen
RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Olmadi bi sigara yakar mutluluklar dileriz :pro:

• Beğen
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
3-4 sene sonra benim şarkılarım onunkilerden daha çok sattığı için onunla kavga edeceğiz

:aha:

- - - Eklendi - - -

Niye Sagopa'yi kiskanc biri yaptin ki? :ehe

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
1 yıl daha ehtiyarlamış olacaksın.

• Beğen
Haluk.

Haluk.

Üye
Yaw he he :ehe :kotu:

• Beğen
MrExpert

MrExpert

Üye
Abi bu film tutar enaz 5 milyon.

• Beğen
Tepkiler: AndrOmer ve -Börteçine-
nokia_belle

nokia_belle

Üye
Hayırlı olsun,yeni araba almışsın ama yeni haberimiz oldu

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
-Part 2-

Mesleğimi icra etmeye başlayacak, müzik yapmaya kısa bir ara vereceğim. 1 Şubat 2021 tarihinde "Gerçek Olanlar" isimli albümüm çıkmış olacak. Korsancı bir millet olduğumuz için tabii ki albüm, satış rekorları kırmayacak. Konserler vermeye başlayacağım ve müzik, artık bana işimden kazandığımın çok daha fazlasını kazandırıyor olacak. Bu yüzden işi bırakacağım.

O Youtube'daki şarkım da, 7 yılda 44.135.966 izlenme sayısına sahip olacak. Dünyadaki en ünlü MC'lerin katıldığı bir organizasyonda benim de adım geçecek. Eminem, Vinnie Paz gibi isimlerle çalışacağım.

Aç aç kafa çalışmıyor, devamı iftardan sonra...

• Beğen
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
-Part3-

ve ben çıkıp diyeceğim ki: "Metin GreenDay dinliyordu. O sizi kandırdı."

• Beğen
MrExpert

MrExpert

Üye
qandırdım zAa xd

Akıncı

Akıncı

Üye
-Part4-
merhumu nasıl bilirdiniz

Enes

Enes

Üye

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407
Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
-Part 3-

Brooklyn'e taşınma kararı aldım, ailemle birlikte gitmek istiyordum. Gelmek istemediler, ora gavur memleketi dediler. Ben ise, yaptığım iş zorunluluğundan oraya gidiyordum. Eminem ile "Fatson" isimli grubu kurduk. İlk yaptığımız feat, 1 yılda 286 milyon izlendi.

Devamı iftardan sonra...
la devamını unutmuşuz :D

- Part 4 -

Bir gün kimsenin yerini bilmediği stüdyodan çıkarken kapının önünde bizi 2 zenci herif karşıladı. Siyah bir Mercedes'in içindelerdi. Kapıdaki korumaların hepsini katletmişlerdi. "West side b**ches!" dediler ve ellerinde uzileri görmemle birlikte hayata göz yumduk.

-SON-

Takipçi Satın Al

Üst Alt