Metin MF
Üye
İşte 1 sene sonra başıma gelecekler...
Sınava çalışmaktan bunalmış olacağım ve bu bunalımın etkisiyle üstünkörü bir rap şarkısı yazmış olacak, 17 Mart 2014 tarihinde bir stüdyoya gidip kayıt alacağım. 23 Mart 2014 tarihinde bu kaydı internete sunacağım. Dinleyenler tarafından çok sevilecek, ve ben de 2 hafta uğraşarak daha iyi bir şarkı yapacağım. Sınav dolayısıyla ertelenecek ve şarkı 13 Mayıs 2014 tarihinde internete verilecek (Ha bu arada YGS-5 puan türünde 454.842 puan yapmış olacağım). Şarkı, 1 ayda 382,340 izlenime, 2,113 like'a, 168 dislike'a sahip olacak. LYS'ye gireceğim, TM-3 puanım 440.652 gelecek. Maltepe Üniversitesi'nde Psikoloji okumaya başlayacağım. Üniversitenin bahar şenliklerinde konser vereceğim, böylece daha çok tanınmış olacağım. 13 Mayıs 2015'te, yani 1 yıl sonra şarkım 1,062,113 izlenmeye, 12,866 like'a, 517 dislike'a sahip olacak. Piyasada artık tanınır bir isim haline geleceğim. Birkaç ünlü mc ile featim olacak (hayki, patron, sehabe, allame vs.). Sonra beklediğim şey olacak veee Sagopa Kajmer, attığım maile cevap verecek, cevap şu:
"lirikalite bakımından yaşına rağmen çok iyisin, geniş bir kelime haznen var. kişiliksiz de değilsin, şarkılarında küfür de yok. vereceğim adrese gel orda konuşalım"
Gidip konuşacağım ve Sago beni Kuvvetmira'ya alacak. 3-4 sene sonra benim şarkılarım onunkilerden daha çok sattığı için onunla kavga edeceğiz ve 15 Ağustos 2019 tarihinde Kuvvetmira'dan ayrılacağım.
Artık Türkçe Rap piyasasının en ünlüsüydüm, üniversite de bitmişti.
Devamı çok yakında...
"lirikalite bakımından yaşına rağmen çok iyisin, geniş bir kelime haznen var. kişiliksiz de değilsin, şarkılarında küfür de yok. vereceğim adrese gel orda konuşalım"
Gidip konuşacağım ve Sago beni Kuvvetmira'ya alacak. 3-4 sene sonra benim şarkılarım onunkilerden daha çok sattığı için onunla kavga edeceğiz ve 15 Ağustos 2019 tarihinde Kuvvetmira'dan ayrılacağım.
Artık Türkçe Rap piyasasının en ünlüsüydüm, üniversite de bitmişti.
Devamı çok yakında...
Son düzenleme:

dikşın