istatistikler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
minoo

minoo

Üye
Ama çok zevkliydi :D Çok iyi hatırlıyorum online olmak için telefondan net paketi almıştım ya :ehe

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
bencede zevkliydi :ehe

Necmati

Necmati

Üye
Ama çok zevkliydi :D Çok iyi hatırlıyorum online olmak için telefondan net paketi almıştım ya :ehe

Hala yapan var :zzz:

Istatistik isteriz...
nedense farkedin istatistikler olunca forum daha cok aktif oluyo cunku rekabet oluyor :)

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref' ve Mertolozzi
ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Bazı uyanık arkadaşlar kendince sistemin açığını bulup sürekli hile yaparak sistemi yoruyordu, bu yüzden kaldırıldı istatistikler. Geri gelir mi? Bilemiyorum.

Minoo arkadaşımızın gösterdiği mesaj istatistiği ise sadece yöneticilere açık. Spamsever üyemiz çok olduğundan, hem onları takip amaçlı kullanıyoruz hem de ay içerisindeki aktiflikleri gözetiyoruz.

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref', OğuzcanAbi, Necmati ve 1 kişi daha
Necmati

Necmati

Üye
(h)
Bazı uyanık arkadaşlar kendince sistemin açığını bulup sürekli hile yaparak sistemi yoruyordu, bu yüzden kaldırıldı istatistikler. Geri gelir mi? Bilemiyorum.

Minoo arkadaşımızın gösterdiği mesaj istatistiği ise sadece yöneticilere açık. Spamsever üyemiz çok olduğundan, hem onları takip amaçlı kullanıyoruz hem de ay içerisindeki aktiflikleri gözetiyoruz.

Hasan abi uyeligini versene bir arkadaşa bakıp Cıkcam :D

• Beğen
Tepkiler: OğuzcanAbi

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi

spamsever :d:
geri gelsin istiyoruz :D
:maxicep: nerdeyse istemeyen yok :D

----------Eklendi @ 11:17:34 ---------- Yazıldı @ 11:16:43 ----------

(h)

Hasan abi uyeligini versene bir arkadaşa bakıp Cıkcam :D

:ehe:ehe

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici

Oranın iklimi değişik boşver senin üyelik daha güzel :naughty:
illede dam istiyosan buluruk :D

Varlığın yeter iki gözüm, sana şifremin başından sonundan ipucu vereyim çözebilirsen çöz; beleşe ekmek yok bizde. :D /+ ... r3=* :ehe 19 karakter bak onu da söylüyorum bu kıyağımı unutma. :ehe

• Beğen
Tepkiler: Necmati

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi

Varlığın yeter iki gözüm, sana şifremin başından sonundan ipucu vereyim çözebilirsen çöz; beleşe ekmek yok bizde. :D /+ ... r3=* :ehe 19 karakter bak onu da söylüyorum bu kıyağımı unutma. :ehe
/+fdDG1eEu9c0+cXr3=*
:d::d:

Tuba

Tuba

Üye

19 karakter işin zor Necmi :ehe

• Beğen
Tepkiler: ChavRash

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
:d :d

• Beğen
Tepkiler: ChavRash
ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Olsa ne olur olmasa ne olur kimin ne kadar konu açtığı ne kadar online olduğu vb. kime ne faydası var acaba merak ediyorum? Şekilciliğimiz, cisimciliğimiz, paparazzilik her yere sirayet etmiş vay arkadaş!...

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS ve Tuba
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt