Ama çok zevkliydiÇok iyi hatırlıyorum online olmak için telefondan net paketi almıştım ya
![]()

Ama çok zevkliydiÇok iyi hatırlıyorum online olmak için telefondan net paketi almıştım ya
![]()

aynen bencede
Hala yapan var
Istatistik isteriz...
nedense farkedin istatistikler olunca forum daha cok aktif oluyo cunku rekabet oluyor![]()

Bazı uyanık arkadaşlar kendince sistemin açığını bulup sürekli hile yaparak sistemi yoruyordu, bu yüzden kaldırıldı istatistikler. Geri gelir mi? Bilemiyorum.
Minoo arkadaşımızın gösterdiği mesaj istatistiği ise sadece yöneticilere açık. Spamsever üyemiz çok olduğundan, hem onları takip amaçlı kullanıyoruz hem de ay içerisindeki aktiflikleri gözetiyoruz.

spamseverBazı uyanık arkadaşlar kendince sistemin açığını bulup sürekli hile yaparak sistemi yoruyordu, bu yüzden kaldırıldı istatistikler. Geri gelir mi? Bilemiyorum.
Minoo arkadaşımızın gösterdiği mesaj istatistiği ise sadece yöneticilere açık. Spamsever üyemiz çok olduğundan, hem onları takip amaçlı kullanıyoruz hem de ay içerisindeki aktiflikleri gözetiyoruz.

nerdeyse istemeyen yok 
Hasan abi uyeligini versene bir arkadaşa bakıp Cıkcam![]()

Hasan abi uyeligini versene bir arkadaşa bakıp Cıkcam![]()

Oranın iklimi değişik boşver senin üyelik daha güzel
Nofrost BuzDolabı'nın hesabını vereyim sana, ondan da görülüyor.![]()

Nofrost BuzDolabı'nın hesabını vereyim sana, ondan da görülüyor.![]()

ben istemiyorummmmmm
spamsever
geri gelsin istiyoruz
nerdeyse istemeyen yok
----------Eklendi @ 11:17:34 ---------- Yazıldı @ 11:16:43 ----------
![]()

----------Eklendi @ 12:52:55 ---------- Yazıldı @ 12:51:28 ----------
ben istemiyorummmmmm![]()

ağlama ağlama

ağlama ağlama![]()

Oranın iklimi değişik boşver senin üyelik daha güzel
illede dam istiyosan buluruk![]()
/+ ... r3=*
19 karakter bak onu da söylüyorum bu kıyağımı unutma. 
/+fdDG1eEu9c0+cXr3=*
Varlığın yeter iki gözüm, sana şifremin başından sonundan ipucu vereyim çözebilirsen çöz; beleşe ekmek yok bizde./+ ... r3=*
![]()

Varlığın yeter iki gözüm, sana şifremin başından sonundan ipucu vereyim çözebilirsen çöz; beleşe ekmek yok bizde./+ ... r3=*
![]()

/+fdDG1eEu9c0+cXr3=*
![]()