(İSTANBULLULAR İÇİN) Mobil Ulaşım Tarife Uygulaması: Sefeer

Sponsorlu Bağlantılar

rrtt1995

rrtt1995

Üye
    Konu Sahibi
(İSTANBULLULAR İÇİN) Mobil Ulaşım Tarife Uygulaması: Sefeer


İstanbul, Ankara gibi büyük şehirlerde yaşayıp, şehir içi ulaşım araçlarını kullananların en büyük sıkıntısı, binecekleri aracın saat kaçta kalktığı ve gideceği yere kaçta varacağı konusunda bilgi sahibi olamamaktır muhtemelen. Eğer İstanbulda yaşıyorsanız, tren saatlerini öğrenmek için ya TCDD'ye ait web sitesine girmeniz ya da istasyona gittiğinizde panolardan öğrenmeniz gerekiyor. İDO ise bu konuda daha iyi. Deniz otobüsü tarifelerini basıp dağıtıyor. Ancak bu tarifeler her ne hikmetse bize en lazım olan zamanda yanımızda olmuyorlar. Ayrıca İDO ve Şehir Hatları Vapurları tarifeleri de farklı olduğundan ikisini birden her zaman yanımızda taşımamız gerekiyor.



Sefeer, cep telefonlarında kullanılmak üzere geliştirilmiş bir uygulama yazılımıdır. Bu yazılım ile tren, İDO, İstanbul şehir hatları vapurları ve feribot seferlerini internete girmeden ve bir yere ücret ödemeden cep telefonunuzdan anında öğrenebilirsiniz.



Programın en büyük özelliği internete bağlanmadan kullanıcıya herhangi bir masraf çıkarmadan tarife bilgilerini gösterebiliyor olmasıdır.



 
  • Beğen
Tepkiler: alperolcu, cimbomlu_53 ve velvet


Odysseus

Odysseus

Üye
Faydalı bir uygulama.

Bizimle paylaştığınız için teşekkürler.
 
rrtt1995

rrtt1995

Üye
    Konu Sahibi
Rica Ederim herkese iyi forumlar Sabitlenirse Sevinirim
 

batubatun6300

Üye
gerçekten güzel bişeymiş. ama bunun otobüs metro falan için olanı varsa sevaptan ölürsün heralde=)
 
Maxxi-co-roy

Maxxi-co-roy

Kapalı Hesap
sagolasın
 


Üst Alt