MrTech
Üye
O kızın vay haline
Boşu boşuna vicdan yapma yahu, mecburen pantolonu giymek zorunda kaldım. Şortla Güven abi sağolsun, üşüyordum
Sana adres madres yok, dünkü söylediklerinden sonraGelmiş bana diyor; mektupta sen söylemişsin gibi komutanlara söveceğim Hani okuyorlar ya
İmkanım olursa gönderirim adresi merak etme ablamAma usta birliğinde gönderirim. Acemi birliği kısa olacak zaten
Bu arada, beni alan kızın yaşayacağı konusunda hemfikiriz
O kızın vay haline
Hiç bi zaman böyle zıtlaşmadım hiçbir konuda. Ama siz benim sabrımı deniyorsunuz sanırım. Ben buluşmayı Allah kahretsin , lanet olsun , iğrenç demişim gibi yorum yapıyorsunuz bana. tamam ben daha bişey demiyorum ne yaparsanız yapın. Gerekli açıklamayı yaptım. Hala annende annen mevzusu. Ben sadece annemin rızasını almaya çalıştım. ana kuzusu yerine koydunuz. Bi yere giderken ona sormuyorum, o hayır desede gidiyorum zaten. dikkat edin yaşım 10 değil. Artık şu anne muhabbetini keserseniz sevinecem
şakamı yoksa başka bişeymi anlamadım artık. Kaç kişi bana bu konuda haksızsın dedi. Ulan tamamenmi haksızım? Ben sadece böyle olsaydı daha iyi olur dedim herkes benle zıtlaşmaya başladı anlamadım gitti ...
şaka yapıyorlar be ismail bu kadar alınacağını tahmin eden olmamıştır
Senle alakası yok zaten . Cidden yokla olum dalgasına degil harbi sordum.hem annenin rızasını almadan hicbir yere gitme cocuk diyende olmadı sana.
olum bu anne-baba sonucta.gönül rızası ve düsüncesi onu ters hareket ettiriyor.hem seni düsünüyor hemde iyiligini
Senle alakası yok zaten . Cidden yok
Rıza olmadan gidilmezPeki sana şöyle diyeyim. Ya annen/baban seni en yakındaki basit biryere bile göndermemekte keçi gibi inat ediyorsa ?
Peki bişey soracam. 17 yaşındayım. Tamam çok büyüğüm demiyorum ama bide şu yönden bak. İzmit benim 2. memleketim. Çocukluğum orada geçti. Özellikle bekirpaşayı iyi bilirim. Yahyakaptan ve çarşıyıda her yeri sanki evim gibi , ve bunu annem ile babamda biliyor. Karamürselden 45 dakika. Ama onlara sorduğumda buraya bile rızaları yok ? Anlatabildimmi acaba derdimi ?
olum bu anne-baba sonucta.gönül rızası ve düsüncesi onu ters hareket ettiriyor.hem seni düsünüyor hemde iyiligini
Yalnız ilk sayfadaki fotoda bişey çarptı gözüme Şehriyar, abi o nası bakış atmadır öyle klavyenin başında el pençe divan durdum yeminle ya
Peki bişey soracam. 17 yaşındayım. Tamam çok büyüğüm demiyorum ama bide şu yönden bak. İzmit benim 2. memleketim. Çocukluğum orada geçti. Özellikle bekirpaşayı iyi bilirim. Yahyakaptan ve çarşıyıda her yeri sanki evim gibi , ve bunu annem ile babamda biliyor. Karamürselden 45 dakika. Ama onlara sorduğumda buraya bile rızaları yok ? Anlatabildimmi acaba derdimi ?
Neyse konu bu değil daha fazla dağıtmayalım.
- - - Eklendi - - -
Şimdi herkes yazdıklarım hakkında uzun uzun cevaplar verecek. Lütfen kimse bişey yazmasın. Başım ağrıyor artık ....
Güzel buluşma olmuş hepsini okudum
Neyse konu bu değil daha fazla dağıtmayalım.
- - - Eklendi - - -
Şimdi herkes yazdıklarım hakkında uzun uzun cevaplar verecek. Lütfen kimse bişey yazmasın. Başım ağrıyor artık ....
Yav abla sana diyorumki yarım saatlik yere yollamıyorlar. Gitmeyeyimmi şimdi ? Ne yapayım bütün hayatım evdemi geçecek ?
Güzel buluşma olmuş hepsini okudum
İsmail ailenin rızasını almakta %100 haklısın bundan asla vazgeçme bu çocukluktan kaynaklanmaz ben 30 yaşımdayım onların rızası olmadan haberi olmadan hiç bişey yapmambu yolundan asla vazgeçme faydasını görürsün zararını görmezsin ablacım
konuyu dağıtmayalım pm ile konuşuruz tamam mı
Yav abla sana diyorumki yarım saatlik yere yollamıyorlar. Gitmeyeyimmi şimdi ? Ne yapayım bütün hayatım evdemi geçecek ?
adam yönetici ağırlığını ortaya koymalı
Orada 6 yönetici 1 admin vardı bir tek ben mi dikkate almışım yöneticiliği de ağırlık koymuşum
Alakası yokAğır abiyim ben
Fotoğrafı çeken adam bi türlü beceremedi çekmeyi sinirim bozulmuştu daha da uğraşsaydı kalkıp ben çekecektim resmi tam o aralığa denk gelmiş herhalde bu poz
Orada 6 yönetici 1 admin vardı bir tek ben mi dikkate almışım yöneticiliği de ağırlık koymuşum
Fotoğrafı çeken adam bi türlü beceremedi çekmeyi sinirim bozulmuştu daha da uğraşsaydı kalkıp ben çekecektim resmi tam o aralığa denk gelmiş herhalde bu poz
Aynı benBende ağırım abiymişim arkadaşlar öyle der arada,birden sessizleştiğim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?