Gerçekleştirilen Buluşmalar İstanbul Kadıköy Buluşması 10-11-2012 :)

MrTech

Üye
O kızın vay haline

Tepkiler: vapur dumanı
Hiç bi zaman böyle zıtlaşmadım hiçbir konuda. Ama siz benim sabrımı deniyorsunuz sanırım. Ben buluşmayı Allah kahretsin , lanet olsun , iğrenç demişim gibi yorum yapıyorsunuz bana. tamam ben daha bişey demiyorum ne yaparsanız yapın. Gerekli açıklamayı yaptım. Hala annende annen mevzusu. Ben sadece annemin rızasını almaya çalıştım. ana kuzusu yerine koydunuz. Bi yere giderken ona sormuyorum, o hayır desede gidiyorum zaten. dikkat edin yaşım 10 değil. Artık şu anne muhabbetini keserseniz sevinecem

Tepkiler: __xXx__

__xXx__

Üye

şaka yapıyorlar be ismail bu kadar alınacağını tahmin eden olmamıştır

Oysaki sizler gibi yaşı büyük insanlardan böyle çocuksu şikayetler ve atarlanmalar yerine biraz olgunluk beklerdim...

- - - Eklendi - - -

annede anne. Şaka 1 yapılur 2 yapılır. Ben gereken olgunluğu gösterdim. Azımıda açtırdınız susturun bakalım şimdi

Benim hayat şartlarım , eğlence anlayışım , zevklerim değişik dedim dimi size. Ben kusura bakmayın ama bataklıkta şimşekli bi havada yağmur yağarken bile dışarıda çıkar mangal bile yaparım. Ben böyle gördüm , böyle büyüdüm. Deli bi ruhum var. Bana kışın şortla çık dışarı de çıkarım. Benim için hava şartları engel değil hatta hava şartlarını konuşmam bile... O havadada çok bişey yoktu dışarda yağmur kesilmişti ve hava ılıktı... Neyse bunu tartışmayacam şimdi...

Ekliyorum : Sizin hava şartları düzgün değil demenizi normal karşıladım. Bişey demedim zaten. Ama siz üstüme gelmekte ısrar ediyorsunuz. umarım yaşınızın gereğini yaparsınız....

(bunu herhangibir kişiye yazmadım. Sadece buluşmadan sonra baya bi yüklenildi bu konuda bana. )

- - - Eklendi - - -

şaka yapıyorlar be ismail bu kadar alınacağını tahmin eden olmamıştır
şakamı yoksa başka bişeymi anlamadım artık. Kaç kişi bana bu konuda haksızsın dedi. Ulan tamamenmi haksızım? Ben sadece böyle olsaydı daha iyi olur dedim herkes benle zıtlaşmaya başladı anlamadım gitti ...

MrTech

Üye
la olum dalgasına degil harbi sordum.hem annenin rızasını almadan hicbir yere gitme cocuk diyende olmadı sana.

la olum dalgasına degil harbi sordum.hem annenin rızasını almadan hicbir yere gitme cocuk diyende olmadı sana.
Senle alakası yok zaten . Cidden yok

Rıza olmadan gidilmez Peki sana şöyle diyeyim. Ya annen/baban seni en yakındaki basit biryere bile göndermemekte keçi gibi inat ediyorsa ?

Tepkiler: Tuba

MrTech

Üye

Senle alakası yok zaten . Cidden yok

Rıza olmadan gidilmez Peki sana şöyle diyeyim. Ya annen/baban seni en yakındaki basit biryere bile göndermemekte keçi gibi inat ediyorsa ?
olum bu anne-baba sonucta.gönül rızası ve düsüncesi onu ters hareket ettiriyor.hem seni düsünüyor hemde iyiligini

olum bu anne-baba sonucta.gönül rızası ve düsüncesi onu ters hareket ettiriyor.hem seni düsünüyor hemde iyiligini
Peki bişey soracam. 17 yaşındayım. Tamam çok büyüğüm demiyorum ama bide şu yönden bak. İzmit benim 2. memleketim. Çocukluğum orada geçti. Özellikle bekirpaşayı iyi bilirim. Yahyakaptan ve çarşıyıda her yeri sanki evim gibi , ve bunu annem ile babamda biliyor. Karamürselden 45 dakika. Ama onlara sorduğumda buraya bile rızaları yok ? Anlatabildimmi acaba derdimi ?

Neyse konu bu değil daha fazla dağıtmayalım.

- - - Eklendi - - -

Şimdi herkes yazdıklarım hakkında uzun uzun cevaplar verecek. Lütfen kimse bişey yazmasın. Başım ağrıyor artık ....

doctorrr

Üye
Yalnız ilk sayfadaki fotoda bişey çarptı gözüme Şehriyar, abi o nası bakış atmadır öyle klavyenin başında el pençe divan durdum yeminle ya

__xXx__

Üye
Yalnız ilk sayfadaki fotoda bişey çarptı gözüme Şehriyar, abi o nası bakış atmadır öyle klavyenin başında el pençe divan durdum yeminle ya

adam yönetici ağırlığını ortaya koymalı

- - - Eklendi - - -

ismail ailenin senin üstüne düşmesi kadar güzel birşey yok onu kafana takma hala söylemek istediğin bişi varsa pm yoluyla bana ulaş
bir şey daha sayın abilerim ablalarım kardeşlerim şu annen ne dedi konusu burada kapansın lütfen

Tuba

Üye
Güzel buluşma olmuş hepsini okudum

İsmail ailenin rızasını almakta %100 haklısın bundan asla vazgeçme bu çocukluktan kaynaklanmaz ben 30 yaşındayım onların rızası olmadan haberi olmadan hiç bişey yapmam bu yolundan asla vazgeçme faydasını görürsün zararını görmezsin ablacım

Tepkiler: Cezzbedici3 ve Samsunspor
Yav abla sana diyorumki yarım saatlik yere yollamıyorlar. Gitmeyeyimmi şimdi ? Ne yapayım bütün hayatım evdemi geçecek ?

Tuba

Üye
Tepkiler: Samsunspor

adam yönetici ağırlığını ortaya koymalı

Orada 6 yönetici 1 admin vardı bir tek ben mi dikkate almışım yöneticiliği de ağırlık koymuşum
Alakası yok Ağır abiyim ben

Fotoğrafı çeken adam bi türlü beceremedi çekmeyi sinirim bozulmuştu daha da uğraşsaydı kalkıp ben çekecektim resmi tam o aralığa denk gelmiş herhalde bu poz

Tepkiler: Cezzbedici3, doctorrr, minoo ve 1 kişi daha

Samsunspor

Emekli Yönetici

parmaklarını da çekmişti hatırladınız mı

Tepkiler: Cezzbedici3

__xXx__

Üye

şaka yaptım hacı

DiaBLoS

Admin
Arkadaşlar olay şöyle gerçekleşti . Durumu ben izah edeyim .
Efendim şimdi şöyle oluyor .

Arkadaşlar toplu bir resim çekilelim dedi . O ara ben telefonumu orada çalışan elemana verdim resim çeksin diye . Vermez olaydım .
Ah ben öleydim de bugünleri görmeyeyim .

Adama diyorum ki buraya basacaksiniz . Gösteriyorum da . Tamam biliyorum abi dedi .

7 tane resim çekti , çekmez olasıca . Bir baktık aman Allah im bir tanesi iyi olmaz mi arkadaş . Bir tanesinde eli çıkmak üzere, hepsi de puslu çıkmış resimlerin .

O ara yüz ifademizi düşünün artık .

Aynı ben Bende ağırım abiymişim arkadaşlar öyle der arada,birden sessizleştiğim için

Aynı ben Bende ağırım abiymişim arkadaşlar öyle der arada,birden sessizleştiğim için

Ben sonradan açılırım ya

4 sene beraber lise okuduğum arkadaşımla ünide de aynı okuldayız bi git kaybol ya diyo bana sürekli nasıl bıktıysa artık
Arkadaşlarım genelde sürekli "Bi rahat dur" derler mesela..

Sanırım burcumun bir özelliği farklı kişiliklere sahip olmam..