__xXx__
Üye
Tiyatro seviyorsan görmüş olabilirsin. Ama adam çok zayıflamış yahuson gördüğümde izbandut gibiydi. Resimde yarı izbandut gibi
Peki göğüsleri eskiden nasıldı ? Yoksa o da mı daha büyüktü
Tiyatro seviyorsan görmüş olabilirsin. Ama adam çok zayıflamış yahuson gördüğümde izbandut gibiydi. Resimde yarı izbandut gibi
Ben de aynı şeyi söyledim abi
"Resimlerde gördüğüm kadarıyla daha toplu bişey bekliyordum seni " dedim, ne dese beğenirsin
"Topum da vardı ama..."
Adamlar Ata nin göğüslerine takmış .
Vay arkadaş ne göğüsmüş ya .
Şehriyar' Alıntı:Ben Güven abinin yerinde olsam boyle gogus takintili bi adamla ayni yerde yatmazdim
Ata abi sana da teşekkürler beni Mecidiyeköy e kadar bıraktığın ve arabadan inerken eziklediğin için(Adam ismimi arabada Sait abi "Hadi Lütfullah görüşürüz" dediği zaman öğrendi ya )
Hocam senin dediğin yolu deneyecektim ama tem bomboştu yahuDünkü trafiği görmeliydiniz karşıda kalan arkadaşlarım
Nerem değişmiş?yuh atayı tanıyamadım ne degısmıs öyle
artik çok geç be
dostlar şu an evdeyim buluşma da bitti yol da ve ben deherkeze tşkler..
sağlığa zararlı olan sigara ve alkol olan resimleri koymazsanız daha doğru olur gibime geliyor.
Beyler , bayanlar Ata nin çok fazla üzerine gidiyorsunuz . Benden söylemesi.
Jackalmami sana gelinceeumarım o şortla yatarken üşümemişsindir.Güven abi de battaniyeyi çekmiş üstünden Zaten askere gidiceksin.Valla vijdandan kıvranıyorum 2 gündür.Önce bunu söleyeyim dedim.Vee keşke bi kaç yaş büyük oluvereydin nolurduki?Valla asılırdım sana .Hem benim abimde yok (Gece sohbet esnasında bi kızda önce nelere dikkat edersin diye bi soru yöneltildi arkadaşa.El-cevap;Abisi varmı yokmu ona bakarım artık ne geldiyse başına)Hem komik,hem tatlı,hem akıllı,hem canayakın..Bi kız daha ne isterki?Neyse Allah sahibine bağışlasın ne diyim Hayırlısıyla git gel askere.Biz seni burda bekliyo olucaz.Hee adresinide yollamayı unutma mektup yazıcam sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?