Gerçekleştirilen Buluşmalar İstanbul buluşması Tarihi

Hayırlısı..Pek karar değiştirme taraftarı değilim.Çoğunluk için uyuyorsa gelmemem sorun değil.

Kaptan

Üye
Net değil ama bende gelebilirim

Salihyet

Üye
Kerim kardeşim seni misafir etmekten onur duyarım Dört gözle bekliyorum seni

DiaBLoS

Admin
Kerimcim tabi gelecen .

DiaBLoS

Admin
Eyvallah Eray kardeşim , çok sağol ..
Bekliyoruz .

zx6r

Üye
Nargile varsa gelirim mümkünse elmalı olsun
İnş. gelmeye çalışacağım işten vakit bulursam

ouSahin

Üye
noluyor orda kim kiminle nerde neden niçin niye buluşuluyor ...(saçmaladım tamam )

şimdiden bu buluşma olmaz diyim aradan çekilim :P şaka tabi inş. buluşur kaynaşırsınız resimleride paylaşırsınız ...

pr0

Üye
benim için heryer pariss

roLf'Us

Üye
Hadi bakalım ordayım

pr0

Üye
bencede tekne boğaz turu flan çok ii olur...

Morphi

Üye
selam arkadaslar, gelemek isterim ama öncesinde bir kaç şey sormak istedim;D daha önce hiç gelmeyen veya gelemeyenlerde katılabilrmi?:P şunu da söylemek istiyorum siteyi çok takip ediyorum ama pek paylaşımım olmadı ama bu da istememekten değil mobil teknoloji alanımda olmadığından takip edemediğimden;D ve burada birşeyleri paylaşmadiğimda inanın gerçekten koymuyo değil;D

yani kısaca bunlar pek önemli değilse kabul ederseniz ve evet birbirimizi tanımıyoruz o'da var ama tanışmak neden olmasın=) ve beni bu tür şeylerde ilk olarak çağrıştıran tanışmak paylaşmak ve eğlenmek oluyor:P ve ps'de futbol oynamakta ayrı bi eğlence katıyor;D ben bu boğaz turu yanında bir de Beşiktaş'ta VİP playstation cafe'de bir kaç maç turnuva yapmayı çok isterdim;D ama ilk siz kabul ederseniz tabii;D Sağlıcakla...

Praetor

Emekli Yönetici
Aramızda kendisini MaxiCep'li hisseden herkese yer var Elbette gelebilirsiniz. Ama siz sıkılırsanız karışmayız

Bu arada boşuna endişelenmeyin. Mobil teknolojileri benim de alanım değil

o gün ıstanbul dışındayim :-(

Praetor

Emekli Yönetici
Ohooooo oh...

minoo

Üye
oleyy kesnleştii qeliyorum

Praetor

Emekli Yönetici
Güzel bir buluşma olur umarım