Burak Üye ya boşver mesaj falan takılma ufak seylere kaç gel ben canım sıkıldın mı okuldanda kacıyoduk bısey olmuyo
ya boşver mesaj falan takılma ufak seylere kaç gel ben canım sıkıldın mı okuldanda kacıyoduk bısey olmuyo
Necmati Üye Konu Sahibi Dafny' Alıntı: Eve mesaj gidiyor yoksa dükkan sizin Genişletmek için tıkla ... bişi olmaz
Dafny Üye Mesaj gidecek dersaneye gelmedi diye.Ama onlar beni dersanede bilecekler.Emin ol bir şey olmaz
Necmati Üye Konu Sahibi Dafny' Alıntı: Mesaj gidecek dersaneye gelmedi diye.Ama onlar beni dersanede bilecekler.Emin ol bir şey olmaz Genişletmek için tıkla ... Döveriz atmazlar
Dafny' Alıntı: Mesaj gidecek dersaneye gelmedi diye.Ama onlar beni dersanede bilecekler.Emin ol bir şey olmaz Genişletmek için tıkla ... Döveriz atmazlar
Dafny Üye Emin olun gelmeyi çok isterdim.Hele bu sefer (sağlıklıyken) çok konuşup bezdirmek...Ama inanın ki gelemem bahane etmiyorum. Minoo sen de kızma bana
Emin olun gelmeyi çok isterdim.Hele bu sefer (sağlıklıyken) çok konuşup bezdirmek...Ama inanın ki gelemem bahane etmiyorum. Minoo sen de kızma bana
Necmati Üye Konu Sahibi Dafny' Alıntı: Emin olun gelmeyi çok isterdim.Hele bu sefer (sağlıklıyken) çok konuşup bezdirmek...Ama inanın ki gelemem bahane etmiyorum. Minoo sen de kızma bana Genişletmek için tıkla ... ne Yaplım Canın sağolsun
Dafny' Alıntı: Emin olun gelmeyi çok isterdim.Hele bu sefer (sağlıklıyken) çok konuşup bezdirmek...Ama inanın ki gelemem bahane etmiyorum. Minoo sen de kızma bana Genişletmek için tıkla ... ne Yaplım Canın sağolsun
Necmati Üye Konu Sahibi Dafny' Alıntı: Anlayışın için teşekkürler.Umarım eğlenceli bir gün geçirirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Ben varken sence İmkansızmı
Dafny' Alıntı: Anlayışın için teşekkürler.Umarım eğlenceli bir gün geçirirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Ben varken sence İmkansızmı
minoo Üye Dafny' Alıntı: Emin olun gelmeyi çok isterdim.Hele bu sefer (sağlıklıyken) çok konuşup bezdirmek...Ama inanın ki gelemem bahane etmiyorum. Minoo sen de kızma bana Genişletmek için tıkla ... Sen de söyle canım annenlere Yalan söyleme yani. Sık sık ararım de, merak etmeyin de ne bileyim. Hatta annenle falan ben konuşayım. Pınar bana ders çalıştırcakmış de mat1
Dafny' Alıntı: Emin olun gelmeyi çok isterdim.Hele bu sefer (sağlıklıyken) çok konuşup bezdirmek...Ama inanın ki gelemem bahane etmiyorum. Minoo sen de kızma bana Genişletmek için tıkla ... Sen de söyle canım annenlere Yalan söyleme yani. Sık sık ararım de, merak etmeyin de ne bileyim. Hatta annenle falan ben konuşayım. Pınar bana ders çalıştırcakmış de mat1
Burak Üye oo yan çizmeler başladı şimdiden iptal ederim/z gelip gelmeme konusu kapandı herkes gelicek
Necmati Üye Konu Sahibi Dafny' Alıntı: Bilmiyorum ki kesin bir şey söyleyemem. Necmi imkansız değil tabii ki Genişletmek için tıkla ... Umut verip durma bee
Dafny' Alıntı: Bilmiyorum ki kesin bir şey söyleyemem. Necmi imkansız değil tabii ki Genişletmek için tıkla ... Umut verip durma bee