pelın_ Burak' Alıntı: yan çizmedim. biz söz verdin mi tutarız Genişletmek için tıkla ... heh şöle çunku gecen buluşmada kı tavırlarnı unutmadımda
Burak' Alıntı: yan çizmedim. biz söz verdin mi tutarız Genişletmek için tıkla ... heh şöle çunku gecen buluşmada kı tavırlarnı unutmadımda
vapur dumanı Üye Burak' Alıntı: yan çizmedim. biz söz verdin mi tutarız Genişletmek için tıkla ... söz ağızdan 1 kere çıkar
Burak' Alıntı: yan çizmedim. biz söz verdin mi tutarız Genişletmek için tıkla ... söz ağızdan 1 kere çıkar
Burak Üye siz varya hele bir yarın gelmeyin yemin ediyom dilimden kurtulamazsınız geç falanda kalmayın ayrıca
vapur dumanı Üye Burak' Alıntı: bana soran olmadı cumartesi yapalım mı diye, bu yüzden bu konuda fikir beyan etmedim, uygun değilmiş demeyelim bu yüzden bana sorulmadı bile ama sorulsada kabul derdim yani fark etmez cumartesi pazar. Genişletmek için tıkla ... bak ben hala işteyim.keyfi bi durum diilki yazık banada ----------Eklendi @ 22:28:38 ---------- Yazıldı @ 22:27:35 ---------- Burak' Alıntı: siz varya hele bir yarın gelmeyin yemin ediyom dilimden kurtulamazsınız geç falanda kalmayın ayrıca Genişletmek için tıkla ... 12 de o ağacın altında ben ve mikroplarım orda olucaz ona göre
Burak' Alıntı: bana soran olmadı cumartesi yapalım mı diye, bu yüzden bu konuda fikir beyan etmedim, uygun değilmiş demeyelim bu yüzden bana sorulmadı bile ama sorulsada kabul derdim yani fark etmez cumartesi pazar. Genişletmek için tıkla ... bak ben hala işteyim.keyfi bi durum diilki yazık banada ----------Eklendi @ 22:28:38 ---------- Yazıldı @ 22:27:35 ---------- Burak' Alıntı: siz varya hele bir yarın gelmeyin yemin ediyom dilimden kurtulamazsınız geç falanda kalmayın ayrıca Genişletmek için tıkla ... 12 de o ağacın altında ben ve mikroplarım orda olucaz ona göre
vapur dumanı Üye bizde kahvaltı etmeye.erken buluşalım madem ----------Eklendi @ 22:32:31 ---------- Yazıldı @ 22:32:07 ---------- beraber ederiz diye düşündüm ama oyun bozanlık olur
bizde kahvaltı etmeye.erken buluşalım madem ----------Eklendi @ 22:32:31 ---------- Yazıldı @ 22:32:07 ---------- beraber ederiz diye düşündüm ama oyun bozanlık olur
pelın_ esra seyhan' Alıntı: bizde kahvaltı etmeye.erken buluşalım madem ----------Eklendi @ 22:32:31 ---------- Yazıldı @ 22:32:07 ---------- beraber ederiz diye düşündüm ama oyun bozanlık olur Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 22:54:47 ---------- Yazıldı @ 22:54:18 ---------- Burak' Alıntı: göreceğiz necmi ve ben biraz erken gelicez. mekan falan ayarlayalım diye. Genişletmek için tıkla ... lutfen sigara ıcılen byer olsun
esra seyhan' Alıntı: bizde kahvaltı etmeye.erken buluşalım madem ----------Eklendi @ 22:32:31 ---------- Yazıldı @ 22:32:07 ---------- beraber ederiz diye düşündüm ama oyun bozanlık olur Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 22:54:47 ---------- Yazıldı @ 22:54:18 ---------- Burak' Alıntı: göreceğiz necmi ve ben biraz erken gelicez. mekan falan ayarlayalım diye. Genişletmek için tıkla ... lutfen sigara ıcılen byer olsun
Praetor Emekli Yönetici Arkadaşlar pazar günü bölük nöbetçisiyim maalesef. Malum nöbet kutsal Başka bir buluşmada görüşmek dileğiyle, umarım güzel bir buluşma olur
Arkadaşlar pazar günü bölük nöbetçisiyim maalesef. Malum nöbet kutsal Başka bir buluşmada görüşmek dileğiyle, umarım güzel bir buluşma olur
Praetor Emekli Yönetici Başka bir buluşmada tanışırız inşallah... Hadi bakalım, fotoğraflarınızı bekliyoruz