Burak Üye hee hatırladım o ağacı tamam geçen seferki yer. tamamdır anlaştık beyler bayanlar. hava kötü olursa iptal olucak mı ? telefonda görüştük gerçi necmi ile ama birde burdakilere sorayım. hava kötü olursa bile gelicek misiniz ? bugün yagmur yagdı baya o gün yagmaz umarım
hee hatırladım o ağacı tamam geçen seferki yer. tamamdır anlaştık beyler bayanlar. hava kötü olursa iptal olucak mı ? telefonda görüştük gerçi necmi ile ama birde burdakilere sorayım. hava kötü olursa bile gelicek misiniz ? bugün yagmur yagdı baya o gün yagmaz umarım
pelın_ yok sanmıyorum havayla ne alakamız var kapalı bıyerde otururuz ne olsa alı de yok 2 saat parfum seçip alcak
yok sanmıyorum havayla ne alakamız var kapalı bıyerde otururuz ne olsa alı de yok 2 saat parfum seçip alcak
Burak Üye ynscn son anda vazgeçmek yok bak kesin geliyorum dedin gel. ----------Eklendi @ 14:41:43 ---------- Yazıldı @ 14:41:07 ---------- pelın_' Alıntı: neden? gerci bende sevmem ama olsun Genişletmek için tıkla ... 45 dk otobüs yolculuğu bida yagmur falan yagarsa trafik olur 1 saati bile bulur. sehir içi uzun yolculukları sevmiyorumda
ynscn son anda vazgeçmek yok bak kesin geliyorum dedin gel. ----------Eklendi @ 14:41:43 ---------- Yazıldı @ 14:41:07 ---------- pelın_' Alıntı: neden? gerci bende sevmem ama olsun Genişletmek için tıkla ... 45 dk otobüs yolculuğu bida yagmur falan yagarsa trafik olur 1 saati bile bulur. sehir içi uzun yolculukları sevmiyorumda
pelın_ Burak' Alıntı: ynscn son anda vazgeçmek yok bak kesin geliyorum dedin gel. ----------Eklendi @ 14:41:43 ---------- Yazıldı @ 14:41:07 ---------- 45 dk otobüs yolculuğu bida yagmur falan yagarsa trafik olur 1 saati bile bulur. sehir içi uzun yolculukları sevmiyorumda Genişletmek için tıkla ... burak çok sinirlenıyo öle olunca ----------Eklendi @ 14:42:32 ---------- Yazıldı @ 14:42:02 ---------- Burak' Alıntı: ynscn son anda vazgeçmek yok bak kesin geliyorum dedin gel. ----------Eklendi @ 14:41:43 ---------- Yazıldı @ 14:41:07 ---------- 45 dk otobüs yolculuğu bida yagmur falan yagarsa trafik olur 1 saati bile bulur. sehir içi uzun yolculukları sevmiyorumda Genişletmek için tıkla ... hıı nese aman sorun dıyıl bızım ew yakın ne olsa
Burak' Alıntı: ynscn son anda vazgeçmek yok bak kesin geliyorum dedin gel. ----------Eklendi @ 14:41:43 ---------- Yazıldı @ 14:41:07 ---------- 45 dk otobüs yolculuğu bida yagmur falan yagarsa trafik olur 1 saati bile bulur. sehir içi uzun yolculukları sevmiyorumda Genişletmek için tıkla ... burak çok sinirlenıyo öle olunca ----------Eklendi @ 14:42:32 ---------- Yazıldı @ 14:42:02 ---------- Burak' Alıntı: ynscn son anda vazgeçmek yok bak kesin geliyorum dedin gel. ----------Eklendi @ 14:41:43 ---------- Yazıldı @ 14:41:07 ---------- 45 dk otobüs yolculuğu bida yagmur falan yagarsa trafik olur 1 saati bile bulur. sehir içi uzun yolculukları sevmiyorumda Genişletmek için tıkla ... hıı nese aman sorun dıyıl bızım ew yakın ne olsa
y n s c n Üye Burak' Alıntı: ynscn son anda vazgeçmek yok bak kesin geliyorum dedin gel. Genişletmek için tıkla ... Gelicem gelicem meraklanma..
Burak' Alıntı: ynscn son anda vazgeçmek yok bak kesin geliyorum dedin gel. Genişletmek için tıkla ... Gelicem gelicem meraklanma..
Necmati Üye Konu Sahibi Tamam arkadaslar gelecekler belli zaten konuya fazla sekilde gereksiz mesaj yazdik bulusma gunu gorusmek dilegiyle.
Tamam arkadaslar gelecekler belli zaten konuya fazla sekilde gereksiz mesaj yazdik bulusma gunu gorusmek dilegiyle.
Burak Üye ya ibrahim geliceksen geliyorum de gelmiyceksen gelmiyorum de bizide ortada bırakma lütfen. kesin bişey söyle.
ya ibrahim geliceksen geliyorum de gelmiyceksen gelmiyorum de bizide ortada bırakma lütfen. kesin bişey söyle.
minoo Üye Yahu gelecekse buluşma yerini biliyor. Biriniz telefon numaranızı verip haberleşin. Adam size planı bozun demiyor ki?
Yahu gelecekse buluşma yerini biliyor. Biriniz telefon numaranızı verip haberleşin. Adam size planı bozun demiyor ki?
y n s c n Üye minoo' Alıntı: Yahu gelecekse buluşma yerini biliyor. Biriniz telefon numaranızı verip haberleşin. Adam size planı bozun demiyor ki? Genişletmek için tıkla ... Tamam pınar sakin ol, sen gelemiyosun dimi kesin ?
minoo' Alıntı: Yahu gelecekse buluşma yerini biliyor. Biriniz telefon numaranızı verip haberleşin. Adam size planı bozun demiyor ki? Genişletmek için tıkla ... Tamam pınar sakin ol, sen gelemiyosun dimi kesin ?
'İbrahim' Üye Burak' Alıntı: ya ibrahim geliceksen geliyorum de gelmiyceksen gelmiyorum de bizide ortada bırakma lütfen. kesin bişey söyle. Genişletmek için tıkla ... Kesin bisiy olsa tamamda ortada kesinlik kazanan bi durum yok boşver ya ben gelmiyorum siz takılın
Burak' Alıntı: ya ibrahim geliceksen geliyorum de gelmiyceksen gelmiyorum de bizide ortada bırakma lütfen. kesin bişey söyle. Genişletmek için tıkla ... Kesin bisiy olsa tamamda ortada kesinlik kazanan bi durum yok boşver ya ben gelmiyorum siz takılın
minoo Üye y n s c n' Alıntı: Tamam pınar sakin ol, sen gelemiyosun dimi kesin ? Genişletmek için tıkla ... Gelemiyorum ya malesef Çok isterdim inanın. Ama yakınımızın düğünü. Gitmezsem olmaz. Gün değiştirelim dedim, o da uygun değilmiş arkadaşlara.
y n s c n' Alıntı: Tamam pınar sakin ol, sen gelemiyosun dimi kesin ? Genişletmek için tıkla ... Gelemiyorum ya malesef Çok isterdim inanın. Ama yakınımızın düğünü. Gitmezsem olmaz. Gün değiştirelim dedim, o da uygun değilmiş arkadaşlara.
Burak Üye minoo' Alıntı: Gelemiyorum ya malesef Çok isterdim inanın. Ama yakınımızın düğünü. Gitmezsem olmaz. Gün değiştirelim dedim, o da uygun değilmiş arkadaşlara. Genişletmek için tıkla ... bana soran olmadı cumartesi yapalım mı diye, bu yüzden bu konuda fikir beyan etmedim, uygun değilmiş demeyelim bu yüzden bana sorulmadı bile ama sorulsada kabul derdim yani fark etmez cumartesi pazar.
minoo' Alıntı: Gelemiyorum ya malesef Çok isterdim inanın. Ama yakınımızın düğünü. Gitmezsem olmaz. Gün değiştirelim dedim, o da uygun değilmiş arkadaşlara. Genişletmek için tıkla ... bana soran olmadı cumartesi yapalım mı diye, bu yüzden bu konuda fikir beyan etmedim, uygun değilmiş demeyelim bu yüzden bana sorulmadı bile ama sorulsada kabul derdim yani fark etmez cumartesi pazar.