Kadıköy'de olacağım ben arkadaşlar, Nazım Kültür Evi ile Rıhtım caddesi tarafında. DiaBLoS™;3349926' Alıntı:Neden 1 hafta daha dayanamayacaksýn ki NECO ...
Bana kalýrsa sorun deðil , ben arkadaþlarý düþünüyorum . Hava güzel olsun , daha iyi olur kaatindeyim . Bir cafeye girip akþama kadar orada mý takýlacaz . Bu mudur yani .![]()

Ama gelmişken elbette görmek isterim sizleri. Çarşamba günü için olmazsa iki üç saatliğine istediğiniz yere gelebiliriz.. Perşembe günü de döneceğim zaten Kars'a, ona göre bir şeyler uyduralım.
Bunu sana yazmıştım Melek.![]()

Ali söz veremem, ben İstanbul'u bilmiyorum. Ha sen dersen ben Kadıköy'e gelebilirim diye eyvallah.Kadıköy'de olacağım ben arkadaşlar, Nazım Kültür Evi ile Rıhtım caddesi tarafında.
Ama gelmişken elbette görmek isterim sizleri. Çarşamba günü için olmazsa iki üç saatliğine istediğiniz yere gelebiliriz.. Perşembe günü de döneceğim zaten Kars'a, ona göre bir şeyler uyduralım.

Tamam abi siz bulusursunuz o zaman![]()
Konuyu kendi sahei bulusmanız olarak adlandıralım belli herkes haftaya olsun diye artık buluşurlar .

DiaBLoS™;3350049' Alıntı:Kadıköy e gitmeden önce , mecburen EMİNÖNÜNDEN zaten vapura bineceksin .
Bende EMİNÖNÜNDE yim Hasan ım .![]()

Cansın bende sıkıldım hacı sıkılmam mı ama işte goller ard arda geliyor artık yapıcaz bir şeylerKonu aylar önce açıldı yahu. Oyuncak oldu artık. Yok şu gün olsun, yok bu gün olsun
Necmi, ben geliyorum kardeşim. Kimse yoksa da biz buluşuyoruz tamam mı?
Buluşma gerçekleşsin, kapansın şu konu artık. Cidden sınırlarım zorlanmaya başladı.