Gerçekleştirilen Buluşmalar İstanbul Buluşması 9 Nisan Cumartesi Yer:Beşiktaş

Sponsorlu Bağlantılar

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
İki kişi dahi olsa da bir buluşma olsun arkadaşlar. Kilitlemek istiyorum şu konuyu artık. :D

Ertelemeyin diyorum, çünkü 18'inde İstanbul'a geliyorum. Hafta içine denk geliyor ama o zaman da bir buluşma yapabiliriz görüşmek isteyenlerle.

Sidretül Münteha

Üye
:D Hasan konuyu kapat sen geldıgınde olsun bu bulusma :ehe

zaza

zaza

Üye
belki necminin haftaya planları vardır zaten bir hafta sonu tatili var bu tatili belki sevgilisiyle geçirecek belli olmaz yani :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Hasan ım , demek istanbula geliyorsun , neyse detaya girmeyeceğim . :)

Muhakkak seni yanıma bekliyorum , lamı cimi yok ona göre .'' Burası istanbul ama memleket Adana '' ona göre gardaşım . :D

Sidretül Münteha

Üye
Tamam şöyle yapıyoruzz buluşma düzenlıyoruz Aliyi ziyaret ediyoruz :D

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Ali söz veremem, ben İstanbul'u bilmiyorum. Ha sen dersen ben Kadıköy'e gelebilirim diye eyvallah. :D Kadıköy'de olacağım ben arkadaşlar, Nazım Kültür Evi ile Rıhtım caddesi tarafında.

Ama gelmişken elbette görmek isterim sizleri. Çarşamba günü için olmazsa iki üç saatliğine istediğiniz yere gelebiliriz.. Perşembe günü de döneceğim zaten Kars'a, ona göre bir şeyler uyduralım.

• Beğen
Tepkiler: minoo
Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
DiaBLoS™;3349926' Alıntı:
Neden 1 hafta daha dayanamayacaksýn ki NECO ... :)

Bana kalýrsa sorun deðil , ben arkadaþlarý düþünüyorum . Hava güzel olsun , daha iyi olur kaatindeyim . Bir cafeye girip akþama kadar orada mý takýlacaz . Bu mudur yani . :)

Tamam abi siz bulusursunuz o zaman :)

Sidretül Münteha

Üye
Görünmez biri oldumda haberim mi yok yada yazılarım mı gozukmuyor sinir ediyosunuz beni :dry:

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Bunu sana yazmıştım Melek. :D

Ama gelmişken elbette görmek isterim sizleri. Çarşamba günü için olmazsa iki üç saatliğine istediğiniz yere gelebiliriz.. Perşembe günü de döneceğim zaten Kars'a, ona göre bir şeyler uyduralım.

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
Konuyu kendi sahei bulusmanız olarak adlandıralım belli herkes haftaya olsun diye artık buluşurlar .

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ali söz veremem, ben İstanbul'u bilmiyorum. Ha sen dersen ben Kadıköy'e gelebilirim diye eyvallah. :D Kadıköy'de olacağım ben arkadaşlar, Nazım Kültür Evi ile Rıhtım caddesi tarafında.

Kadıköy e gitmeden önce , mecburen EMİNÖNÜNDEN zaten vapura bineceksin .
Bende EMİNÖNÜNDE yim Hasan ım . :)

Tamam abi siz bulusursunuz o zaman :)

Peki , bu hafta buluşuyoruz .

Konuyu kendi sahei bulusmanız olarak adlandıralım belli herkes haftaya olsun diye artık buluşurlar .

Hayır . Bu hafta buluşuluyor o halde .
Hani gelecek kişiler bir fikir versin yahu . 3 kişi arasında mı dönecek bu çark .. Alalala . :)

----------Eklendi @ 16:30:32 ---------- Yazıldı @ 16:14:57 ----------

Diğer buluşmaya gelecek arkadaşlar da , fikirlerini bugün - yarın bi zahmet beyan etsinler . :)

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
DiaBLoS™;3350049' Alıntı:
Kadıköy e gitmeden önce , mecburen EMİNÖNÜNDEN zaten vapura bineceksin .
Bende EMİNÖNÜNDE yim Hasan ım . :)

Ali ben direk Anadolu yakasına iniyorum. Vapur falan yok yani. :hmmm

minoo

minoo

Üye
Konu aylar önce açıldı yahu. Oyuncak oldu artık. Yok şu gün olsun, yok bu gün olsun :s
Necmi, ben geliyorum kardeşim. Kimse yoksa da biz buluşuyoruz tamam mı?
Buluşma gerçekleşsin, kapansın şu konu artık. Cidden sınırlarım zorlanmaya başladı.

• Beğen
Tepkiler: Necmati
Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
Konu aylar önce açıldı yahu. Oyuncak oldu artık. Yok şu gün olsun, yok bu gün olsun :s
Necmi, ben geliyorum kardeşim. Kimse yoksa da biz buluşuyoruz tamam mı?
Buluşma gerçekleşsin, kapansın şu konu artık. Cidden sınırlarım zorlanmaya başladı.
Cansın bende sıkıldım hacı sıkılmam mı ama işte goller ard arda geliyor artık yapıcaz bir şeyler :)

• Beğen

Burak

Üye
bakalım nasıl bir gün olucak :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Necmati
Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
benim olduğum ortam kötü olurmu kanka :kro2:

• Beğen

Burak

Üye
güzel şeyler olucak :naughty:

• Beğen
Tepkiler: minoo ve Necmati
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ben de geliyorum . ( Amacımız uygun bir hava şartlarının olduğu gün belirlemekti . )
Gelen gelir , gelmeyen gelmez . Yapacak birşey yok .

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar benim bir çeşit diş hastalığım var.
Dişlerim yamuk yumuk tadavi görüyorum .
Buluşmada dalga geçmesseniz çok sevinirim :)
Hadda hiç öyle bir sorun yokmus gibi davranırsanız memnun kalırım .