minoo Üye Necmati' Alıntı: Pözür dilerim Arkadaşlar ben 26'sını Cumartesi sandim . Bulusma 25 Haziran Cumartesi saat:12'de .. Tekrar özür dilerim. Genişletmek için tıkla ... Tamam, şimdi oldu
Necmati' Alıntı: Pözür dilerim Arkadaşlar ben 26'sını Cumartesi sandim . Bulusma 25 Haziran Cumartesi saat:12'de .. Tekrar özür dilerim. Genişletmek için tıkla ... Tamam, şimdi oldu
Burak Üye 25 haziran cumartesi günü saat 12de nerde buluşcaz ? ben yine otobüs peronlarında tek tek milleti aramak istemiyorum. biryer belirleyelim herkes oraya gelsin. veya belliyse bana haber verin.
25 haziran cumartesi günü saat 12de nerde buluşcaz ? ben yine otobüs peronlarında tek tek milleti aramak istemiyorum. biryer belirleyelim herkes oraya gelsin. veya belliyse bana haber verin.
Necmati Üye Konu Sahibi Burak' Alıntı: 25 haziran cumartesi günü saat 12de nerde buluşcaz ? ben yine otobüs peronlarında tek tek milleti aramak istemiyorum. biryer belirleyelim herkes oraya gelsin. veya belliyse bana haber verin. Genişletmek için tıkla ... Ben Kadıköy'ü o kadar iyi bilmiyom ama. Söğütlüçeşme Metrobüs Durağı yada Saraçoğlu'nun orası buluşma noktası olabilir...
Burak' Alıntı: 25 haziran cumartesi günü saat 12de nerde buluşcaz ? ben yine otobüs peronlarında tek tek milleti aramak istemiyorum. biryer belirleyelim herkes oraya gelsin. veya belliyse bana haber verin. Genişletmek için tıkla ... Ben Kadıköy'ü o kadar iyi bilmiyom ama. Söğütlüçeşme Metrobüs Durağı yada Saraçoğlu'nun orası buluşma noktası olabilir...
Necmati Üye Konu Sahibi minoo' Alıntı: Kadıköy - Eminönü vapur iskelesi önünde buluşalım 12'de. Olmaz mı? Genişletmek için tıkla ... Ben Beşiktaş'tan bincem Tahminimce Ali abi ile beraber gelcez dediğin yere yakınsa olur Hacım
minoo' Alıntı: Kadıköy - Eminönü vapur iskelesi önünde buluşalım 12'de. Olmaz mı? Genişletmek için tıkla ... Ben Beşiktaş'tan bincem Tahminimce Ali abi ile beraber gelcez dediğin yere yakınsa olur Hacım
minoo Üye Necmati' Alıntı: Ben Beşiktaş'tan bincem Tahminimce Ali abi ile beraber gelcez dediğin yere yakınsa olur Hacım Genişletmek için tıkla ... Hemen yan tarafı kardeşcan zaten.
Necmati' Alıntı: Ben Beşiktaş'tan bincem Tahminimce Ali abi ile beraber gelcez dediğin yere yakınsa olur Hacım Genişletmek için tıkla ... Hemen yan tarafı kardeşcan zaten.
Necmati Üye Konu Sahibi minoo' Alıntı: Hemen yan tarafı kardeşcan zaten. Genişletmek için tıkla ... oldu tamam o zaman
Burak Üye pınar ilk senin yanına geleyim. beraber gidelim iskelenin oraya. numaran aynı mı halen ? sonu 70olan ?
pınar ilk senin yanına geleyim. beraber gidelim iskelenin oraya. numaran aynı mı halen ? sonu 70olan ?
minoo Üye Yok 67 00 olanı kullanıyorum. Turkcell'e döndüm yeniden. Ama diğerini de açarım o gün. 03 70'i arayabilirsin
Yok 67 00 olanı kullanıyorum. Turkcell'e döndüm yeniden. Ama diğerini de açarım o gün. 03 70'i arayabilirsin
Burak Üye minoo' Alıntı: Yok 67 00 olanı kullanıyorum. Turkcell'e döndüm yeniden. Ama diğerini de açarım o gün. 03 70'i arayabilirsin Genişletmek için tıkla ... sana numaramı yollucam özel mesajla bana bi çağrı atsana turkcellden
minoo' Alıntı: Yok 67 00 olanı kullanıyorum. Turkcell'e döndüm yeniden. Ama diğerini de açarım o gün. 03 70'i arayabilirsin Genişletmek için tıkla ... sana numaramı yollucam özel mesajla bana bi çağrı atsana turkcellden