İstanbul Avrupa Yakası'nda N82 nereden bulabilirim?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sendromkaan

Sendromkaan

Üye
    Konu Sahibi
İstanbul Avrupa Yakası'nda N82 nereden bulabilirim?
Arkadaşlar N82 almakta karar kıldım. Teknosa'da 699'a satılıyor, stoklarda da varmış. Ama biraz daha ucuza bulabileceğim bir yer var mı? İnternetten alışveriş yapmadan, direk gidip almak istiyorum. Ve Darty denen yer çok sorunluymuş. Sorunsuz, problem çıktığında normal sürede halledebileceğim bir yer arıyorum. Şimdiden çok teşekkürler.

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
Ben Dartyden aldım n82 599 tl ye. 2 hafta kullandım üst hoparLörü çalışmadı.. Dartyden aldığımdanmı kaynaklanıyor bilmiyorum ama telefonu çok titiz şekilde kullandım. Bişey olmasın diye dışarı bile diğer telefon 6230i yi çıkartıyordum düşün yani. Allah kimsenin telefonunu k.v.k ya göndermeye nasip etmesin.:(

Sendromkaan

Sendromkaan

Üye
    Konu Sahibi
Ben Dartyden aldım n82 599 tl ye. 2 hafta kullandım üst hoparLörü çalışmadı.. Dartyden aldığımdanmı kaynaklanıyor bilmiyorum ama telefonu çok titiz şekilde kullandım. Bişey olmasın diye dışarı bile diğer telefon 6230i yi çıkartıyordum düşün yani. Allah kimsenin telefonunu k.v.k ya göndermeye nasip etmesin.:(

Çok teşekkürler yorumun için. 699'a Teknosa'da görünüyor, internetten baktığımda. Valla daha güvenli olur ve 1 sene 19 liraya garanti yaptırırım, her koşulda değil ama pek çok önemli sorunda tamir ediyorlar. Başka yer var mı acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt