İsrail'e Atatürk Meydanı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Burda nefret büyüklüğünün, şiddetinin önemi yok.

Ben de "İsrail'e duyulan nefretin büyüklüğü pek mühimdir" diye başlayan bir cümle kurmadım zaten :)
Hislerimi yazdım sadece.

Samimi veya değil. Kesin olarak bunu bilmem mümkün değil bu yüzden çıkıp da kesinlikle samimi değiller diyemem, bu benim görüşüm. Kaldı ki İsrail devleti, yılın bir gününü "Atatürk bayramı" ilan etmiş ve o gün tatil yapıyor da değil. Adını daha önce duymadığım bir beldedeki bir meydana yerel yönetimden bir başkan ve bir komisyonun üyesinin fikri uyarınca Atatürk Meydanı ismi veriliyor...

nurikaratas

nurikaratas

Üye
israilin dostluğunu da biliriz altında bişey olduğu belli...

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Verirse versinler...Herhalde Türkiye meydana verilen bir isme göre dış politikasını belirleyecek değil :)
(Yani en azından öyle umuyorum, zira İsrail Devletine sizin beslediğinizden çok daha büyük bir nefret besliyorum).
Burda nefret büyüklüğünün, şiddetinin önemi yok.
Ben de "İsrail'e duyulan nefretin büyüklüğü pek mühimdir" diye başlayan bir cümle kurmadım zaten :)Hislerimi yazdım sadece.
Kıyaslamadaki büyüklükten bahsetmiştim ben Preator. :)

Cümlemde demek istedim ki, ben de İsrail'i sevmem, diplomatik ilişkilerimizin bir meydana verilen isim dolayısıyla iyileşmesini istemem. Anlatımı kuvvetlendirmek için de biraz mübalağa ettim, abartılı konuştum.
Bu kadar :)
Ben mi muğlak ve müphem konuşuyorum, anlamadım :allalla:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt