İsrail, Türkiye'ye yardım elini uzattı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
İsrail, Türkiye'ye yardım elini uzattı
İsrail Savunma Bakanı Barak, Türkiye'ye yardıma hazır olduklarını açıkladı.

İsrail Savunma Bakanı Barak, Van depremi nenediyle Türkiye’ye "ihtiyaç duyduğu her türlü yardım"ın sağlanması için talimat verdi. İsrail’in, Van depremi nedeniyle Türkiye’ye her türlü yardım yapmaya hazır olduğu bildirildi.

İsrail medyasına göre, İsrail Savunma Bakanı Ehud Barack, Bakanlığın Siyasi-Askeri İşler Dairesi Başkanı Amos Gilad’a Türkiye’ye "ihtiyaç duyduğu her türlü yardım"ı önermesi için talimat verdi.
1999 depreminde İsrail’den Türkiye’ye bir arama kurtarma ekibi gelmişti. Türkiye de, ilişkilerdeki krize rağmen geçen Aralık ayında bu ülkede büyük bir orman yangın yaşandığında derhal iki yangın söndürme uçağı göndermişti.

• Beğen
Tepkiler: Şehriyar

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Yardıma muhtaç olduğumuz günler geride Allaha şükür.

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
Bugün her ülkenin birbirine ihtiyacı var yardım derken para bul değil arama kurtarma ekibi falan filan.

Tıpkı 1999 depremin her milletten arama kurtarma ekiplerinin yardıma geldiği gibi,tıpkı israildeki yangında ülkemizin yangın uçaklarını gönderdiği gibi

Lenneth

Üye
Yardıma muhtaç olduğumuz günler geride allaha şükür.

Ne kadar çok yardım o kadar çok insanı kurtarabilmek demek, nasıl düşünceleriniz var sizlerin merak ediyorum.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Onların timsah gözyaşlarını biz çoktan geçtik. Yardımmış. Allah bilir ne planları vardır israilin. Allah elbet birgün israilede deprem, kasırga vs. yollayacak. O zaman filistinlilere nasıl muhtaç olacaklarını gözlerimizle görücez.

_SiyabeNd_

_SiyabeNd_

Üye
Onlardan gelecek yardıma Allah'a çok şükür muhtaç değiliz

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
tankını tüfeğini uçağını ondan alıyorsunda adam arama kurtarma ekibi yollayalım diyince mi gurur yapıyorsun?

• Beğen
Tepkiler: Şehriyar
asfenerli

asfenerli

Üye
arkadaşlar dışarıya Allaha şükür ihtiyacımız yok biz gideriz dışarıdan destek almayız tsk 6 tabur asker gönderdi 145 akut ekibi gitti tsk yarın da 5 tabur daha gönderecekmiş 5000 asker yapıyor biz bize yeteriz Allaha sukür

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bizim ihtiyacımız olmayabilir,ama van da erciş de oturanların depremi yaşayanların ihtiyacı olabilir birde böyle düşünmek gerek.pc başında efelenmek kolay

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Onların timsah gözyaşlarını biz çoktan geçtik. Yardımmış. Allah bilir ne planları vardır israilin. Allah elbet birgün israilede deprem, kasırga vs. yollayacak. O zaman filistinlilere nasıl muhtaç olacaklarını gözlerimizle görücez.

biz uçaklarımızı gönderirken herhangi bir çıkarımız mı vardı? Bence iyi bir gelişme olmuş hem diplomatik hemde manevi açıdan.. o ekipler bir aileyi bile kurtarsa yeter bence .. Önemli olan oradaki insanların kurtulması kimin kurtardığı veya hangi çıkar doğrultusunda kurtardığı bence önemsiz..

• Beğen
Tepkiler: Mehmet
greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
Biz ucaklari yolladigimizda israille aramiz yine bozuktu,israilin bugun basina boyle bir olay gelse ilk once gideceklerin basinda biz geliriz.Ihtiyacimiz olmayabilir ama teklif etmeleri dahi guzel bir gelisme

asfenerli

asfenerli

Üye
Bizim ihtiyacımız olmayabilir,ama van da erciş de oturanların depremi yaşayanların ihtiyacı olabilir birde böyle düşünmek gerek.pc başında efelenmek kolay
önce yazdığımı anla ben efelenmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...