Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ABD ve İsrail'e meydan okudu: Pişman ederiz
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emma-Watson
Üye
istatisliklerde öyle yapıcak bir şey yok
atoubo
Üye
İstatistik? ???
Emma-Watson
Üye
şu an mobil im aksam atarım
atoubo
Üye
Tamamm
El~PisToLeRo
Üye
İstatistikler mini etek gibidir bilirsiniz asıl göstermesi gerekeni göstermez
Şaka bi yana ABD'yi teknoloji yönünden ekonomi yada diger siyasi yönden tartısmaya gerek yok tabiki iyiler belkide en iyi.
Sadece konuya göre yorum yapmalısınız ve konuya dönersek Türkiye konumunun ve tartısılmaz gücünü çok iyi kullanıyor bölge içerisinde.Elinde et varmısçasına pesinden köpek gibi kosturur ABD'yi buna koz diyin yada horoz kendi çöplügünde öter diyin
RTE her ne kadar ülke içinde begenilmesede tartısılacak isler yapsada Avrupa arenasında lafı koydugunda olay biter dedigini yapar.
Ahmedinejad da Türkiyeye güvenmiyor degil bu açıklamaları yaparak ama ABD bi girse İrana Türkiye destek vermediginde İran anca havai fisek patlatır havada
Bu isleri kafanıza pek takmayın tiiye alarak yorum yapin kavga çıkmasın..
Peki tamam sakin ol ve internette biraz araştırma yap ben ne diyorum irana girmesi doğru filan mı diyorum hayır.Başkasının ülkesindeki petrolü alabiliyorsa güçlüdür?
Amerikanın yaptıklarını savunmuyorum sadece dünyadaki konumunu gücünü savunuyorum o kadar.
El~PisToLeRo
Üye
Amerika Rusya Çin.
Bu ülkelerin vatandaslarının evinde tank olsa savas gemisi olsa ne olur.
Bu ülkelerin genlerinde yok askerlik.Amerika Rusya Çin kaç savas yapip kaçını kazanmıs var mıdır bi destanları.
Amerika tarihi boyunca konferanstan konferansa gidip sözde arabuluculuktan baska ne yapmis.Çin desen kendi içinde çatısır nüfusuna güvenir Ruslar desen 2 senede bir yönetim degistirmis kendi içlerinde sorunları olan devlet.
Göz boyamaktan baska bi ise yaramaz ellerindekiler.Bu devirde bi ülkenin baska bi ülkeye girmesi o kadar kolay degil.
Bakmayın Amerika Iraga rahatça girdi tek sebebi Saddamdı.
Hadi İrana da girsinler görelim madem çok güçlüler.
Tayyip ve Obama dünyayı yönetiyo eger Obama da Hitler gibi düsünüyosa dünya bizim uleeyn
Ama İsrail çocugumuz olmasın istemem onları.Tayyip diyo zaten obamacım aldıralım şu çocugu
Obama olmaz diyo dogcak adı İsrail olcak ona dünyanın tam ortasını vercez diger yerler bizim