İsrail'in yardım teklifine Ankara'dan ret

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
y n s c n

y n s c n

Üye
    Konu Sahibi
İsrail'in yardım teklifine Ankara'dan ret
İsrail Savunma Bakanı Ehud Barak, Van'da yaşanan 7.2 şiddetindeki deprem sonrası Türkiye'ye yardım taleplerinin Ankara tarafından geri çevrildiğini söyledi.

Televizyon kanalı Channel 2'ye konuşan Barak, "Türklerin yardımımızı istemediği yönünde bir izlenime sahibim" dedi.

Barak şöyle devam etti, "Şu anda verdikleri yanıt olumsuz ancak eğer daha fazla yardıma ihtiyaçları bulunduğunu düşünür ve bunu bulamazlarsa ya da konuyu yeniden gözden geçirirlerse; biz teklifimizi yaptık ve yardım için hazır durumdayız" dedi. Haaretz gazetesinin daha önceki haberine göre, Barak, depremin ardından Savunma Bakanlığı’nın diplomatik-güvenlik bürosu başkanı Amos Gilad’a talimat vererek, Türk yetkililerle temasa geçmesini ve “gereken her türlü alanda yardımda bulunmak için hazır oldukları" mesajını iletmesini istemişti.

Bakanlık sözcüsü Yigal Palmor, Dışişleri Bakanı Avigdor Lieberman’ın talimatı doğrultusunda Türk yetkililerle görüşerek, “Ankara’daki İsrail büyükelçiliği Türk yetkililere yardım teklifinde bulundu” demişti.

YARDIM MESAJI YAĞIYOR
İsrail Jeofizik Enstitüsü ise Doğu Anadolu depreminin başkent Tel Aviv'deki yüksek bölgelerde de hissedildiğini belirtti. İsrail’in haricinde Yunanistan, Azerbaycan, ABD, İngiltere, Almanya, Polonya, Macaristan ve İsviçre’den de yardım teklifi geldi. Yunanistan Dışişleri Bakanı Dimitri Druças'ın Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nu aradığı ve yardımda bulunabileceklerini söylediği bildirildi.

Kaynak:

ALPARS™

ALPARS™

Üye
Allaha şükür zalimin yardımına muhtaç değiliz...

Revengeful

Emekli Yönetici
Kimsenin yardımına muhtaç değiliz.

greenmile

greenmile

Üye
ne kadar gurur yapıyorsunuz şuan ihtiyaç yoksa teşekkür edersiniz olur biter,yarın başka bir yerde daha aynı şey olsa görürüm o zaman

asfenerli

asfenerli

Üye
biz zalim israilin yardımına muhtaç değiliz bizim kardeşlerimiz var azerbeycan bulgaristan vs

greenmile

greenmile

Üye
bulgaristan mı senin kardeşin :D Biraz düşün istersen

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
bulgaristandaki Türkleri kastediyor galiba :D

• Beğen
Tepkiler: greenmile
' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Böyle bir durumda gurur olmaz.Bir elin nesi iki elin sesi misali

asfenerli

asfenerli

Üye
gafımı hor görün:(

pelın_

Tamam ihtıyacıız yok belki ama
belkıde o yardıma muhtaç ınsanlar var herşeyı gurur meselesı yapmamalıyız bence

• Beğen
Tepkiler: Mehmet
anılbaran

anılbaran

Üye
gerek yok artislik yapmayı cook iyi biliyoorr.

y n s c n

y n s c n

Üye
    Konu Sahibi
1 verip 10 alıcaklarsa hiç yardım etmesinler daha iyi üstad.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...