milli_irade
Üye
Ben bunların İsrail Malı olduğuna inanmıyorum neden mi?
Amerika Irağa girdiğinde bu markalar yine protesto edilmişti ve İsrail malı diye gösterilen Nokia'nın Finlandiya malı olduğunu herkez bilir
Ben bunların İsrail Malı olduğuna inanmıyorum neden mi?
Amerika Irağa girdiğinde bu markalar yine protesto edilmişti ve İsrail malı diye gösterilen Nokia'nın Finlandiya malı olduğunu herkez bilir
HARBİ HE BENİMDE DİKKATİMİ CEKTİ TÜRK MARKALARIDA VARAklınıza Ne Gelmişse Koymuşsunuz..
Arkadaşlar, o Finlandiya malı, İsviçre malı, Türk malı olduğunu, aslında İsrail malı olmadığını belirttiğiniz mallar kesinlikle İsrail malı olabilir. İsrail 1947'de kurulmuştur ve Dünya'nın en uzun süre vatansız kalan milletidir sanırım. Vatanları olmadığı için İsrailliler 1947'ye kadar Dünya'nın her yerindeymişler. Oralara yerleşmişler, Dünya çapında aralarında müthiş bir dayanışmaya girmişler. İsrail devleti kurulduktan sonra vatanlarına gitmemiş çoğu. Çünkü başka ülkelerde almış yürümüşler. Markaları o ülkelerde güçlüymüş, o yüzden kalmışlar o ülkelerde.
Siz ve ben, Dünyanın bir çok ülkesinde doğmuş olan İsrail markalarını tesbit edelim ve kesinlikle kullanmayalım.
katılıom :Shergün yeni bişey ekleniyo listeye...günde 10 tane bu tarz mail geliyo bana..yayma konusunda üstümüze yok maşallah ama sıra uygulamaya gelince hiç sanmıyorum bunları yollayan insanların uyguladığını...keşke lafla değil de icraatla bişeyler yapabilsek...ama olmuyo işte...
ayrıca arkadaşlar seri numarası 7 290 ile başlayan tüm mallar israil malı...bu rakamla başlayan malları almayalım,en azından hiçbişey yapamıyorsaK BUNU yapalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?