iSpoof - (iPhone ses değiştirici, ses kaydedici.Çağrıda ses değiştir, konuşma kaydet .)

Sponsorlu Bağlantılar

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
iSpoof - (iPhone ses değiştirici, ses kaydedici.Çağrıda ses değiştir, konuşma kaydet .)
iPhone ile görüşme esnasında, sesinizi değiştirerek karşı tarafa verebilirsiniz ve görüşmeyi kaydedebilirsiniz. Ayrıca programın özellikleri arasında, istediğiniz numarayı girerek karşı tarafa bu girdiğiniz numaranın görünmesini sağladığı söyleniyor.

cydia ' da iSpoof olarak aratarak yükleyip incelemenizi tavsiye ederim ..

• Beğen
Tepkiler: emre0107, hasansel, cansevdi ve 26 diğerleri

sakirt

Üye
Bu sadece Amerika ve Kanada da oluyor birader

karizmaa533

Üye
emegine ssglık

06Nurettin

Üye
yaw bir program veriyorsunuz üstelik ülkemizde geçerli olmayan insan bir dener ondan sonra paylaşım verir.......

ismail.karadag

Üye
cok teşküredrim

adempolat01

Üye
tesekkurler

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Sağolasın

mzeren

Üye
tşk

GencoTurk

Üye
arkadaşlar benim ufak bisorunum var ipohone telefn kullanıyorum ve 2 gündür telefonumda bitane kadın konuşup duruyor bunu susturamadım ne yaptıysam susmuyor telefonun kendi özelligi ama ne yapyıysam susmadı bana bu konuda bilgi vericek bi arkadaş olursa sevinirim
el birligiyle susturalım şu kadını :)))

scrtfckr

scrtfckr

Üye
Yukledigin temadan kaynaklanıyo olabilir, benim iphoneda da olmustu ;)

mehmetsayin

Üye
teşekkürler

bahattintunc

Üye
Yukledigin temadan kaynaklanıyo olabilir, benim iphoneda da olmustu ;)
arkadaşında geçende ole oldu menude aşağı inmek için sağa az sürükleyim aşağı doğru. dosyayı açmak için çift tıklama ve seçim yapmak için üç parmakla sürükleme yöntemini denedik ve sesi kesildi yani çalıtığın yere anlatığım gibi gidersen üç parmakla halledersin:)))

zed313

zed313

Üye
arkadaşlar benim ufak bisorunum var ipohone telefn kullanıyorum ve 2 gündür telefonumda bitane kadın konuşup duruyor bunu susturamadım ne yaptıysam susmuyor telefonun kendi özelligi ama ne yapyıysam susmadı bana bu konuda bilgi vericek bi arkadaş olursa sevinirim
el birligiyle susturalım şu kadını :)))
kardeşim senin söylediğin voiceover onu kapatmak için ayarlar►genel►erişebilirlik►voiceover kapalı dersen ses gider :oke:

korayy1

Üye
eline saglik

♥♣♠kumarbaz♥♣♠

♥♣♠kumarbaz♥♣♠

Üye
:hmmm:hmmm

cas35

Üye
teşekkür

balki1721

Üye
bana gönder o karıyı sustururum sana veririm hehe

Sky4nGeL

Sky4nGeL

Üye
Bu uygulamayı geçen kurdum hiç işime yaramadı ayrıca Türkiye için uygun değil .. Bunun için ayrı bi app lazım acilen arıyorum ..

omers38

Üye
tesekkurler

Üst Alt