__xXx__
Üye
Arda senin adını James Roland olarak değiştirelim mi?![]()
ayıpsın patron hemen
Arda senin adını James Roland olarak değiştirelim mi?![]()
Fena bir isim sayılmaz ilk kez duydum...çocuğum olursa Eymen koymayı düşünüyorum. fikirleri alayım![]()

Ben kendimi didikletmem![]()
![]()
İmkansız bu.Furkan çok sık kullanılıyorFURKAN Türkiye'de en çok
kullanılan 588. isim
Fena bir isim sayılmaz ilk kez duydum...
- - - Eklendi - - -
CENGİZ Türkiye'de en çok kullanılan 59.isim

Enes 882. oldu Berkant.
Siz neyin kafasındasınız ? ? ?Hayırdır mahir
METİN İsim Raporu:
METİN Adının Yaygınlığı
METİN Türkiye'de en çok kullanılan 35. isim (... 33. can, 34. halil, 35. metin, 36. hatice, 37. ebru, ...). Ülkemizde yaklaşık her 268 kişiden birinin adı METİN ve ismin yaygınlık oranı binde 3.74.
METİN adının yaygınlık oranının Türkiye'nin resmi nüfus sayımı sonuçları ve günlük ortalama nüfus artış hızına orantılarsak ülkemizde 05-07-2012 18:19 itibariyle yaklaşık 284,072 kişinin isminin METİN olduğu ve METİN isimli kişi sayısının her yıl ortalama 4445 kişi arttığı tahmini yapılabilir.
METİN adının Amerika Birleşik Devletindeki yaygınlık oranı ise bir milyonda 8.54 civarında ve bu hesaba göre ABD'de yaklaşık 2,691 METİN yaşadığı tahmin edilebilir. ABD'nin nüfus istatistikleri dikkate alındığında Amerikada METİN sayısı her yıl 22 kişi artıyor.
METİN Türkiye'nin en yaygın 35. ismiyken, Amerika Birleşik Devletinde en yaygın 35. ad ise Brian ismi. METİN adının yakın kullanım oranına sahip diğer Amerikalı isim kardeşleri arasında 33. Douglas 34. Christopher 35. Brian 36. Lawrence 37. Patrick isimleri de sayılabilir. "İsmiDidikle.com'dan alınmıştır" yazılarak ile bu ilginç, doğru ama gayet de gereksiz bilgi serbestçe dağıtılabilir ve kopyalanabilir.

Mahir gibi güzel isim mi var :P

1.-Mehmet
2.-Ali
3.-Mustafa![]()
![]()
![]()

BERİLAY kelimesi Türkiye'de en çok kullanılan 2472 ad arasında yer almayacak kadar nadir bir isim ve yaygınlık oranı 30.000'de 1'den az.
Bu da kardeşim abi

Brian Serkeş![]()

ben de pc ye geçer geçmez bakarım isminin amerika daki karşılığına.