Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
işlemci yanarmı fan şartmı
Sponsorlu Bağlantılar
neksushot
Üye
Konu Sahibi
işlemci yanarmı fan şartmı
Ârkadaşlar iyi günler ben samsung 300e5z notebook kullanıyorum diyeceğim misal gta4 elder scrool gibi oyunları oynayınca 30 dereceye kadar çıkıyor işlemci yanarmı acaba fan almak şartmı note{oyunleptopu}
Buğra
Admin
30 derece hiçbirşey degil yani buz gibi laptop hicbir sorun cıkmaz. ancak islemci 60-70 derecelere cıkarsa sorun olabilir
Matthe
Üye
30 derece mi benim bilgisayarın açılış ısısı 50-60 derece oluyor 8 senedir böyle kullanıyorum tık yok 80-90 derecede anca yanar
neksushot
Üye
Konu Sahibi
Saolun içim rahatladı gta4 ün helikoptere binince havadan şehre bakınca 55 derece oluo ama bi sorun olurmu
deforze
Üye
işlemcinin yanacağı sıcaklığa ulaşırsa laptop otomatik olarak kapanır zaten
neksushot
Üye
Konu Sahibi
anladım saolun
fk555897
Üye
Bence iyi bir Notebook soğutucusu ve işlemci fanı al. Bilgisayarını kafan rahat bir şekilde kullanırsın.
MaxipmaN
Üye
80-90 derecede işlemci yanmaz bunu belirteyim tabi yüksek değerler
comando_legend
Üye
Özellikle yazın ısı artışı olacağıdan fan al bence.
codblackops2
Üye
benim pc açılışta 40 derece . Ne kadar yoğun kullanırsam kullanayim 75 dereceyi geçemiyorum
bor31
Üye
keşke benim bilgisayarımda 30 derecede çalışsa çünkü birkaç program açıyorum pc nin sıcaklığı 80c ye kadar çıkıyor üzerine oyun açtığımda ise pc kapanıyor yani 30C olduğu için mutlu olman gerekir
kol@j
Üye
şart şart
ozakin70
Üye
İsiya gore veya gelen voltoja gore degisir bu bence sart
GSalazar
Üye
ben laptop olarak görmedim 30derece bi bilgisayar ayrıca 90dereceye çıkıyorsa sıkıntıdır onuda bilgisayar kendini kapatır zaten eğer doğru baktıysan değerlere onlar zaten normal
bor31
Üye
bazı laptoplar kendini kapatmıyo o yüzden sıcaklık önemli hp dv6 da 98C yi gördüm yine kapatmadı ama laptopun sıcaklığı elini yakıyodu insanın