işlemci yanarmı fan şartmı

Sponsorlu Bağlantılar

neksushot

Üye
    Konu Sahibi
işlemci yanarmı fan şartmı
Ârkadaşlar iyi günler ben samsung 300e5z notebook kullanıyorum diyeceğim misal gta4 elder scrool gibi oyunları oynayınca 30 dereceye kadar çıkıyor işlemci yanarmı acaba fan almak şartmı note{oyunleptopu}

Buğra

Buğra

Admin
30 derece hiçbirşey degil yani buz gibi laptop hicbir sorun cıkmaz. ancak islemci 60-70 derecelere cıkarsa sorun olabilir

Matthe

Matthe

Üye
30 derece mi :D benim bilgisayarın açılış ısısı 50-60 derece oluyor 8 senedir böyle kullanıyorum tık yok :D 80-90 derecede anca yanar

neksushot

Üye
    Konu Sahibi
Saolun içim rahatladı gta4 ün helikoptere binince havadan şehre bakınca 55 derece oluo ama bi sorun olurmu

deforze

deforze

Üye
işlemcinin yanacağı sıcaklığa ulaşırsa laptop otomatik olarak kapanır zaten

neksushot

Üye
    Konu Sahibi
anladım saolun

fk555897

fk555897

Üye
Bence iyi bir Notebook soğutucusu ve işlemci fanı al. Bilgisayarını kafan rahat bir şekilde kullanırsın.

MaxipmaN

Üye
80-90 derecede işlemci yanmaz bunu belirteyim tabi yüksek değerler

comando_legend

comando_legend

Üye
Özellikle yazın ısı artışı olacağıdan fan al bence.

codblackops2

codblackops2

Üye
benim pc açılışta 40 derece . Ne kadar yoğun kullanırsam kullanayim 75 dereceyi geçemiyorum :D

bor31

Üye
keşke benim bilgisayarımda 30 derecede çalışsa çünkü birkaç program açıyorum pc nin sıcaklığı 80c ye kadar çıkıyor üzerine oyun açtığımda ise pc kapanıyor yani 30C olduğu için mutlu olman gerekir :D

kol@j

kol@j

Üye
şart şart

ozakin70

ozakin70

Üye
İsiya gore veya gelen voltoja gore degisir bu bence sart

GSalazar

Üye
ben laptop olarak görmedim 30derece bi bilgisayar ayrıca 90dereceye çıkıyorsa sıkıntıdır onuda bilgisayar kendini kapatır zaten eğer doğru baktıysan değerlere onlar zaten normal

bor31

Üye
bazı laptoplar kendini kapatmıyo o yüzden sıcaklık önemli hp dv6 da 98C yi gördüm yine kapatmadı ama laptopun sıcaklığı elini yakıyodu insanın :D

Üst Alt