Işlem kaydı gizleme yada silmek

Sponsorlu Bağlantılar

altiparmak1982

Üye
    Konu Sahibi
Işlem kaydı gizleme yada silmek
mrb arkadaşlar n86 8 mp telefonum var işlem kaydı menüsünü ya şifrelemek gizlemek yada tamemen tel kaldırmak istiyorum bu mümkünmüdür

youcancanon

Üye
wallahi telefonda modelide aynı sıkıntıda .. aklımı okumuşsun :) bende aynı sorundan muzdaribim.. acaba mümkün mü böyle bişey ?

youcancanon

Üye
Up :) Abi yokmu bilen kimse yaw ?

Z.Katibi

Üye
Ben 5800 telefonu yeni aldım, 2 ay kadar oldu, çok güzel ve memnunum, ancak sırf bu işlem kaydı menüsü yüzünde değiştirmeyi bile düşünüyorum, seçilen bir numaranın bu menüde görünmemesi veya en azından tek tek silinmesi mümkünmüdür, yardımcı olursanız sevinirim.

ciwata

Üye
I have same shit f.o.

SilentOne

SilentOne

Üye
Ole birşey yok die biliyom bn

sadik96

Üye
arkadaşlar elimde nokıa x3 var tlefon bi ara ağırlaştı hafıza kartını çıkarıp fabrika ayarlarını geri yükledim hafıza kartınız taktım herşey normaldi ta ki bi kaç saatliğine aradım numarlar arama kaydında görünmüyor ilk önce aryan ve çağrılar görünüyo o şekilde de listelenmiş son arama kayıtlarını silerken "geçersiz işlem"uyarısı veriyor ve bazen kapanıp açlıoyr bu konuda bilgisi olan varsa acil msj atmasnı rica ediyorum...

megapanther

Üye
arkadaşlar elimde nokıa x3 var tlefon bi ara ağırlaştı hafıza kartını çıkarıp fabrika ayarlarını geri yükledim hafıza kartınız taktım herşey normaldi ta ki bi kaç saatliğine aradım numarlar arama kaydında görünmüyor ilk önce aryan ve çağrılar görünüyo o şekilde de listelenmiş son arama kayıtlarını silerken "geçersiz işlem"uyarısı veriyor ve bazen kapanıp açlıoyr bu konuda bilgisi olan varsa acil msj atmasnı rica ediyorum...
aynı sorun benim X3te de var işlem kaydında bi kaç kayıt var ve silemiyorum silerken "geçersiz seçim" diye uyarı veriyor bi çözüm yok mu telefon daha yeni

tuana66

tuana66

Üye
slm arkadaslar ben yaklasık 1 ay önce klavyelı nokıa c3 aldım.benı arkadasım aramıstı ve ıslem kaydındakı butun numaraları sıldım ama sadece arkadasmın aradıgı kayıt kaldı.numara falanda gorunmuyor sadece gelen aramalarda ısmı var seceneklerden secıyorum sadece kaydet sıl cıkıyor.sılmeye calıstıgımda gecersız ıslem dıyor.kaydetmeye calıstıgımda ıse kaydetmıyor yıne gecersız ıslem dıyor.fabrıka ayarlarını yukledım olmadı format attım yıne olmadı bu bır ömür ıslem kaydında duracakmı acıl yardım lutfen

cia84

Üye
arkadaşlar yaptım yükledim ama sertifika tarihi geçmiş diyor tarihi de değiştirdim olmadı ya bu işlem kaydını nasıl istemediğim numarayı sileceğim. Nokia cihazım var

mahsunkul70

mahsunkul70

Üye
arkadaşlar ben x3-02 aldım aynı sorun bendede var araştırmalarım bana şunu gösterdi telefonu ikinci el alan arkadaşlar ilk aldığınız adam eğer size satarken sim kartını çıkarmadan tüm kayıtları silmemişse siz kendi kartınızı taktığınızda o telefon hafızasındaki numaralar hala gözüküyor tek çaresi satınaldığınız kullanıcının sim kartını geri takıp sileceksiniz ya değilse bir ömür o telde o isimleri göreceksiniz

kadikoy

kadikoy

Üye
araçlar--işlem kaydı süresi----30 gün yazıyordu..
1 gün yaptım...1 gün sonra beni arayan ve benim aradığım numaralar siliniyor..
telefon n82

Üst Alt