Isınma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hasansen_83

hasansen_83

Üye
    Konu Sahibi
bilmiyordum ole çok insan var sahte isimle dolaşan

- - - Eklendi - - -

ya delı ettı ya o kadın benı o gun onu oraya koyanı bulmak lazım onu değil işi bişmeyen kişileri koyuyolar oraya sonra millet uğraşssın dursun işi bilmeyen kişilerle

sakkan

Üye
merhaba;

normal bir ısınma değil bu benim 920 zaman zaman (günde 1-2 defa) cebimde yada masanın üstündeyken kulaklık tarafı acaip ısınıyor,elinizi değdinizde yada kulağınızı dayadığınızda aşırı ısınmayı hissediyorsunuz,bu ısınma oldumu pil ömrüde hemen azalmaya başlıyor

920 lerde genel bir arıza bu,windos 8 güncellemesi olduğu zaman düzeleceğini düşünüyorum

ben bu sorunu 2 ay önce yazdım ama heralde nokia şirketinde foruma bazı uyarılar geliyor hemen konuyu kapatıp telefonu bilgisiz kullanıyorsunuz ve kötülüyorsunuz diyorlardı

bu arada 20 senedir bilgi işlem sistem uzmanıyım

papakudioflu

papakudioflu

Admin
merhaba;

normal bir ısınma değil bu benim 920 zaman zaman (günde 1-2 defa) cebimde yada masanın üstündeyken kulaklık tarafı acaip ısınıyor,elinizi değdinizde yada kulağınızı dayadığınızda aşırı ısınmayı hissediyorsunuz,bu ısınma oldumu pil ömrüde hemen azalmaya başlıyor

920 lerde genel bir arıza bu,windos 8 güncellemesi olduğu zaman düzeleceğini düşünüyorum

ben bu sorunu 2 ay önce yazdım ama heralde nokia şirketinde foruma bazı uyarılar geliyor hemen konuyu kapatıp telefonu bilgisiz kullanıyorsunuz ve kötülüyorsunuz diyorlardı

bahsettiginiz forum maxicep.com forumlariysa burasi tamamen özgür ve özerk bir forum. Hic bir firmaya ne bagliligimiz ne de gebeligimiz var. Sadece firma ve markalari karalayici soylem ve usluplar forumumuzda yasaktir bu da hangi firma olursa olsun engellenir.

ÖEY

ÖEY

Üye
merhaba;

Telefonun yukarı kısmındaki ısınma dünden beri benim cihazıma da oluyor. Bu photfunia uygulamasını kullanırken başıma geldi. Sanırım uygulama cihazı biraz sapıttırdı :D Önce uygulamanın içindeyken internet bağlantınızı kontrol edin dedi birkaç kere sonra resim dönüştürme işlemini yapmadı ondan sonra da galeriye girdiğimde hiçbir resmi açmadı. Ben de klasik olarak telefonu kapatıp açtım düzeldi. Böyle bir şey daha önce hiç yapmamıştı. Bugünde durduk yere telefonun üst kısmında bir sıcaklık hissettim ve telefonun elime almamama rağmen yarım saat içinde %3 kadar bir düşüş oldu pilde. Acaba siz de photofunia uygulaması kurulu mu? Belki hem o hem de temple rundan kaynaklı olabilir :)

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Telefonu o kadar kullandım ısınma olmadı sadece temple funda oluyor o kadar :)
He birde bir kez flashı acık bırakmışım öyle ısındı
Sent from my RM-825_eu_turkey_211 using Board Express

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt