ısınma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
haklısın..
Ama bana Veri Bağlantısını kullandığımda sohbete ulaşamıyor
Wifi de ulaşıyor cözemedim gitti :)

nanotex

nanotex

Üye
Arkadaşlar şimdi şöyle birşey var çift çekirdekli 1.5ghz işlemciyle diğer telefonların harcadığı enerji aynı değildir ve hd+ bir ekranı da hesaba katarsak kaybedilen enerji çok artıyor.. Siz elinize bir galaxy s3 alın.. Bu o konuda çok gelişmiş (şarj kullanımı ve oyunun platforma stabilizasyonu). Onunla karşılaştırın bakalım ne kadar dayanacak şarj.

NUD

NUD

Üye
telefonun ayarlar bölümünde dokunmatik ayarını normal e çevirin hem ısınma hemde şarj konusunda çok yardımcı. Ayrıca ben daha uzun süreler oynuyorum Asphalt 7 yi sürüm aldım

emelli

emelli

Üye
ben okadar oyun oynuyorum internette geziyorum telefonun hiç ısındığını görmedim daha

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Kardeşim telefonunun bu kadar ısınması ve sarjının 50 dakikada boşalması bence normal değil ; eğer ayarlarınız normalse diğer wp8 kullanan arkadaşlarla ; bence bir servise gösterin . Ben s3 de bırakın Asphalt7 yi , 4 saate kadar real racing 3 oynuyorum şarj %45 ile %48 arasında sıcaklık gösteriyor. Tabi siz burda asphalt7 i kuran arkadaşlardan şarj ve ısınma konusunda düzgün bir bilgi alırsanız daha iyi olur . İnsallah servislik bir durumunuz yoktur ; iyi forumlar....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...