Isınan s60v5 Telefonlarımızı soğutma :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Turan

Üye
    Konu Sahibi
Isınan s60v5 Telefonlarımızı soğutma :)
S.a hepimizin bildiği gibi s60v5 telefonlarımız acavip ısınıyor.Ben tele küçük bir fan aldım onu telin arka kısmına entegre edeceğim. Yakında fotografını atarım ...

joker.lg

Üye
S.a hepimizin bildiği gibi s60v5 telefonlarımız acavip ısınıyor.Ben tele küçük bir fan aldım onu telin arka kısmına entegre edeceğim. Yakında fotografını atarım ...

abi bnmki bazen dayanılmaz oluyor bende buzluğa atıyorum olmadı demir kapağı yere koyuyorum soğuyor tekrar takıyorum

Turan

Üye
    Konu Sahibi
ben yazları teli vantilatörün karşısına koyuyordum D

Emrgncy

Üye
Bu buz torbasını telefona monte edip gün boyunca soğuk kalmasını sağlayabilirsiniz

marist

Üye
Siz Napıyorsunuz TeLefonLada Isınıyor Benim N97 Isındığı FaLan Yok.

M. tAHA

Üye
bu benım fikrimdi. hatta ben şöyle düşündüm. bunu kulaklık bolumunden calıstırmaktı. ama küçük bir pervane bulamadım daha

Metin MF

Üye
Hiç bunlarla uğraşmayın, koyun telefonu buzluğa, 2 gün boyunca bekletin sonra çıkartın o size 1 hafta yeter

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Hiç bunlarla uğraşmayın, koyun telefonu buzluğa, 2 gün boyunca bekletin sonra çıkartın o size 1 hafta yeter

Maşrapanın içini ağzına kadar su dolduruyorum. Telefonun pilini çıkarıp telefonu maşrapanın içine koyuyorum. Direkt buzluğa atıyorum. 1 gün boyunca dolapta bekliyor. Daha sonra çıkarıyorum buzları kırıyorum, telefonun pilini geri takıyorum. Telefon açılmıyor.

Not: Evde denemeyiniz

M. tAHA

Üye
pili direk buzluga koydugunuzda şoklama geçiriyor hemde pil ömrünü artırıyor hatta ben projeyi şöyle düşündüm (biraz garip ve ilginç olması için şimdi iki tane pervane bulup bunu kulaklıkla bagladıgımda müzik bölümünde denge ayarı varya mesela sola kaydırdıgında sağ pervane yavaslayıp sol pervane hızlanabilir diye tahmin ettim )

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Bir tane pervane bulamıyon, iki pervaneli düşünüyon İkilisi nasıl olur tahmin edemiyorum

Metin MF

Üye
Aykut geldi şimdi aklıma

Turan

Üye
    Konu Sahibi
küçük fan 2,5tl

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...