Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İsime Özel Tema İstekleri... .nth tüm modeller
Sponsorlu Bağlantılar
dogandoganay
Üye
arkadasım bana bi Doğan yazarmısın aynı örneklerdeki gibi şimdiden çook teşekkür ederim
ozooli
Üye
dostum oğuz teması yaparmısın sarı lacivert yapabilirsen oğuz yazısını sevinirim
OrTeGa_23
Üye
selam kardes ben ugur su ısımde senden bı tema rıca edıyorum sımdıden tesekurler
uGuRoOo
ismetyy
Üye
abi ismet ceren yazarmısın tşk
berserker_58
Üye
w810i için ismail can şahin yazan bi tema istiyorum
aksu79
Üye
slm aksu yazan bi tema istiyorum tşk emegine saglık model nokia6233
dogandoganay
Üye
paylaşım için teşekkrler çok işime yaradı eyw
ağrılı_kral
Üye
ben ayhan meraba çavuş kardeşim senden benim adımı ve etrafında kırmızı kalplare olan bir tema istiyorum
--------------- Ekleme ---------------
slm ben ayhan benim adıma özel bir tema yaparsanız sevinirim
--------------- Ekleme ---------------
çavuş kardeş benim etl 6630 haberin olsun ona göre tema istiyorum senden
ishara
Üye
mrb kardeş ya senden çok ama çok rica ediyorum bana Rengin & Memet diye bi tema hazırla ne olur kardeş sana yalvarıyorum çok ama çok seviyorum bana yaparsan çok minnettar kalırım telefonum 6300 olur mu kardeş dört gözle bekliyorum seni tşkkkkkkk kolay gelsin
rahmikerem
Üye
Bende rahmikerem istiyom yapabişlirmisn
ishara
Üye
kardeş gözlerim yolunda unutma bekliyom seni bana Rengin & Memet diye bi tema hazırlamanı istemiştimmmmmmmmmmm
lütfen kardeş bekliyom seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
tşkkkkkkkkkkkkkkk
czxserser1xcz
Üye
kardeş banada zahmet olmazsa AHMET yazan 1 tane yapramısın?
lalaz
Üye
Kardeş ßanada
//oquz aynen ßanada ßöyLe tema yaparsan çok makßuLe qeçer şimdiden tşk. koLay qeLe
muratcayir19
Üye
merhaba arkadaşım sadece Murat yazan rengi önemli değil bir tema yaparmısın rica ediyorum.
rencber20
Üye
hocam bıkmış anlasılan son bır kac sayfadakı mesajlara cevap bile vermemiş hic.neyse süper bir iş yapmışssın ellerine kollarına saglık.saygılarıma
bdk86
Üye
kardeşim bana da burak demirkazık yazarmısın
srn_
Üye
arkadasım bnde sEReN mERtcaN yazan şekilli bi tema istıorum iconlardada oynama yaprsanız sevinirim şimdiden teşekkürler
tarik283473
Üye
Arkadaşım, Tuğçe Tarık Gülten bir tane tema yapabilirmisiniz lütfen, şimdiden teşekkürler ..... Hareketli yapabilirseniz, daha çok sevinirim.
Bullyman
Üye
arkdaşm bnde J.B ismini istıorum eer renk olursa sarı lacivert olsn şmdidn saol
sakaroo
Üye
bana ahmet gözde isimli tema yazarmısın şimdiden teşekkürler