raynlife Üye ahmet_eda yazan seni seviyorum lu bir tehema istiyorum yaparan sevinirim kardeşim şimdiden saol
DjMaNNaq Üye kardes bende KıYaMéD olarak ıstıyorum yaparsanız sewınırım sımdıden tsk ederım emeqınıze saqlık ( sıyah uzerıne kırmızı renkle yazarsanız sewınırım)
kardes bende KıYaMéD olarak ıstıyorum yaparsanız sewınırım sımdıden tsk ederım emeqınıze saqlık ( sıyah uzerıne kırmızı renkle yazarsanız sewınırım)
erdm74 Üye kardeş; erdem elif yazan bi tema ayarlayabılırmısın? nişanlımla ismimiz telefonda hep kalsın şimdiden emeğin için teşekkurler --------------- Ekleme --------------- kardeş 6300 için erdem elif yazan bı tema yaparsan sevınırım !! emeğin için şimdiden çook saol
kardeş; erdem elif yazan bi tema ayarlayabılırmısın? nişanlımla ismimiz telefonda hep kalsın şimdiden emeğin için teşekkurler --------------- Ekleme --------------- kardeş 6300 için erdem elif yazan bı tema yaparsan sevınırım !! emeğin için şimdiden çook saol
sezzar Üye slm öncelikle süper bi çalışma rica etsem sezzar&şeyma teması yaparmısın renk uyumlu olsun yetrli.şimdiden tesekkürler.
slm öncelikle süper bi çalışma rica etsem sezzar&şeyma teması yaparmısın renk uyumlu olsun yetrli.şimdiden tesekkürler.
focoso Üye qaRde$ 5310 ßnm teL RmzN mRvnR yaz ama dieRLeRinden faRqLı oLsun İsderSen msnden yaz...ramazanbeklevic@hot...
qaRde$ 5310 ßnm teL RmzN mRvnR yaz ama dieRLeRinden faRqLı oLsun İsderSen msnden yaz...ramazanbeklevic@hot...