6500 Üye kardeş merhaba daha önce gene istemiştim ama yapmamışsın sorun deil bana AHMET ÇAĞATAY yazan bir tema yaparmısın ama lütfen bekliyorum ............. kendine iyi bak ama s40 6500 slayt için şimdiden teşekkürler.........
kardeş merhaba daha önce gene istemiştim ama yapmamışsın sorun deil bana AHMET ÇAĞATAY yazan bir tema yaparmısın ama lütfen bekliyorum ............. kendine iyi bak ama s40 6500 slayt için şimdiden teşekkürler.........
mm_mustafa Üye Arkadasım acaba banada m_m_d yazan ve mavı renklı bı tema yaparmısın simdiden tesekrlr.
oktay6158 Üye sahan52' Alıntı: örnekk böyle isime özel tema isteyenler buraya yazsınlar Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... kardes bı dee bana yaba bılırmısım aynısı olsun OLCAY YABARSAN SEVINIRIMMM
sahan52' Alıntı: örnekk böyle isime özel tema isteyenler buraya yazsınlar Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... kardes bı dee bana yaba bılırmısım aynısı olsun OLCAY YABARSAN SEVINIRIMMM
b.çelik Üye kardes sana zahmet olmayacaksa bende birsey isteye bılırmıyım bende tema istiyorum erdal sibel yaparsan çok sevınırım iconlarını degışık yapabılırmısın acaba
kardes sana zahmet olmayacaksa bende birsey isteye bılırmıyım bende tema istiyorum erdal sibel yaparsan çok sevınırım iconlarını degışık yapabılırmısın acaba
laz bedo Üye Banada bedirhan altada yalnızlık yazarsan sevinirim bekliyorum --------------- Ekleme --------------- Kardeş benim telefon 6233 habrin olsun ... --------------- Ekleme --------------- + siyah üzerine beyaz veye kızmızı olsun fark etmez ok
Banada bedirhan altada yalnızlık yazarsan sevinirim bekliyorum --------------- Ekleme --------------- Kardeş benim telefon 6233 habrin olsun ... --------------- Ekleme --------------- + siyah üzerine beyaz veye kızmızı olsun fark etmez ok
haldun crazzy Üye mrb dostum ben crazzy haldun yazan bi tema istiyorum telefonum 6300 oldumu şimdiden cok tesekkur ederim
mrb dostum ben crazzy haldun yazan bi tema istiyorum telefonum 6300 oldumu şimdiden cok tesekkur ederim
gram Üye dostum adım mehmet şöyle kafana göre hoş bi tema yap sevdiğime prenses diyorum ona göre o da içinde yer alsın bi zahmet şimdiden teşekkürler
dostum adım mehmet şöyle kafana göre hoş bi tema yap sevdiğime prenses diyorum ona göre o da içinde yer alsın bi zahmet şimdiden teşekkürler
dalamanli48 Üye dostum banada TAYFUN 48 diye yaparmısın msn adresime atar msın keskin_tayfun48@hotmail.com
pelin18 Üye merwe aLi yaparmısınız rica etsemm?? --------------- Ekleme --------------- prdn model solemedim 5300
merwe aLi yaparmısınız rica etsemm?? --------------- Ekleme --------------- prdn model solemedim 5300
melik92 Üye kardeş sana zahmet bana melik&halide yazarmısın renk beyaz siyah olsun --------------- Ekleme --------------- melik92' Alıntı: kardeş sana zahmet bana melik&halide yazarmısın renk beyaz siyah olsun Genişletmek için tıkla ... pardon modeli unuttum 6233
kardeş sana zahmet bana melik&halide yazarmısın renk beyaz siyah olsun --------------- Ekleme --------------- melik92' Alıntı: kardeş sana zahmet bana melik&halide yazarmısın renk beyaz siyah olsun Genişletmek için tıkla ... pardon modeli unuttum 6233
respectabLe` Üye yha kardesım bunu yaparsan ne istersen yaparım :=) bitane woLkan ? yazan bir tema istiyorum yha ... lutfen yaparsan cok sevinirimmm..
yha kardesım bunu yaparsan ne istersen yaparım :=) bitane woLkan ? yazan bir tema istiyorum yha ... lutfen yaparsan cok sevinirimmm..