çıma Üye Slm kardeş muhittin ve yaren yazan bi tema istiyorum teşekkür ederim --------------- Ekleme --------------- Slm kardeş muhittin ve yaren yazan bi tema istiyorum şimdiden teşekkür ederim
Slm kardeş muhittin ve yaren yazan bi tema istiyorum teşekkür ederim --------------- Ekleme --------------- Slm kardeş muhittin ve yaren yazan bi tema istiyorum şimdiden teşekkür ederim
erdoganpepe Üye arkadasım bana da 5300 a uygun üzerinde lacivertin üzerine sarı şekilde yazan erdoğan şeklinde bir tema yaparmısın şimdiden teşekkürler..
arkadasım bana da 5300 a uygun üzerinde lacivertin üzerine sarı şekilde yazan erdoğan şeklinde bir tema yaparmısın şimdiden teşekkürler..
mplab Üye eline sağlık paylaşım için teşekkürler --------------- Ekleme --------------- --------------- Ekleme --------------- kardeş tema 2 ye BuR@K yazabilirmisin şimdiden eline sağlık teşekkürler
eline sağlık paylaşım için teşekkürler --------------- Ekleme --------------- --------------- Ekleme --------------- kardeş tema 2 ye BuR@K yazabilirmisin şimdiden eline sağlık teşekkürler
seckin52 Üye arkadaşalar banada bi tane telefonuma yüklemek için bi teme yaparmısınız (seçkin) yazarsan ve y6üklenecek hale getirsen çok sevinirim kanka --------------- Ekleme --------------- kardeş bana da (seçkin ) yazan bi teme ayarlayıp yüklenecek hale getirirsen sevinirm ben tekrar buraya uğrarım
arkadaşalar banada bi tane telefonuma yüklemek için bi teme yaparmısınız (seçkin) yazarsan ve y6üklenecek hale getirsen çok sevinirim kanka --------------- Ekleme --------------- kardeş bana da (seçkin ) yazan bi teme ayarlayıp yüklenecek hale getirirsen sevinirm ben tekrar buraya uğrarım
scary_cerkez Üye Kardeşim banada kemal ve irem yazarsn cook sevınırım lütfenn acil buluşma var gösterırım :d
Adil1456 Üye arkadaşım banada [ 5mY !!!] yazan tema yapabilirmisinn... şimdiden saol rendi siyah üstüne kırmızı olsun
arkadaşım banada [ 5mY !!!] yazan tema yapabilirmisinn... şimdiden saol rendi siyah üstüne kırmızı olsun
scary_cerkez Üye yapıosn yap yapmıosn yapılısını söle bız yapalm mıllete bı saat yazdırııon yaptıgında yokk