İshale ne iyi gelir ve nasıl geçer?

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
İshale ne iyi gelir ve nasıl geçer?
İshal yaşamımızı olumsuz etkileyen ve günlük yaşantımızda olumsuz etkileri bulunan bir rahatsızlık olarak karşımıza çıkıyor. İshale ne iyi gelir ve ishal nasıl geçer merak edilirken, bakın bu rahatsızlığa ne iyi geliyor.

İshale ne iyi gelir ve nasıl geçer?
Sulu yada cıvık dışkılama sonucu ile sürekli tıuvalete gitme isteği yaşıyorsanız ve halsizseniz ishal olduğunuzu söyleyebiliriz.

İshalden kurtulmak için en önemli etkenin vücudun su miktarı kaybını gidermesi olurken, dışkılama ile vücuttan atılan suyun geri kazanılması oldukça önemlidir. İshal rahatsızlığından kurtulmak için posalı ve lifli yiyeceklerin tüketilmesi oldukça önemliyken, bağırsakların çalışma sistemini düzeltmesi için oldukça yararlı olacaktır.

Havuç, muz, soyulmuş elma, pirinç lapası veya pirinç suyu, patates haşlaması veya püresi, yoğurt ve ayran ishale yararlı olacak ve iyileşmesine yardımcı olacak olan önemli besinlerden birisidir. Maden suyu, gazoz, türk kahvesiyle limon karışımı gibi halk arasında da iyi bilinen ishale iyi gelen şeyler de vardır. Koyu çay, şeftali, gül yapraklarının veya kestane yapraklarının kaynatılıp içilmesi de iyi gelen yöntemlerdir.
 


Üst Alt