Kafam karıştı ne yapacağımı bilmiyorumÇalışma bence git başka yerler var
=>Mario ile gönderildi<=
evettelefoncudan kuruyemisciye hiiii radikal bi degisiklik

şu kredi kartı taksit olayı bittikten sonra işerimiz durdu ama haklını vererek çalıştık 2 sene boyunca ama mecbur iş değişikliği yamak zorunda kaldıkBazı telefoncuların dükkan kapatmasına üzülürüm, bazılarına uzulmem.
Haksız kazanç sağlayan cok telefoncu var. Takasta telefonu ölü fiyatına alıyorlar. 5 liraya aldığı kılıfı 20 liraya satan var. 10 liraya aldığı bataryayı 50 liraya satan var. Temiz ikinci el telefonu yeniden paketleyip sıfır diye satan var.
Hepsi aynı degil tabi.
başka çare yok iş bulamadığım da mecbur çalışacağızpatrona bak :d helal olsun
bence başka bi iş bak bulamazsan devam :d
şimdi iş bulamam ha iş bulduğumda da adamı yarı yolda koymam başlamadan önce çıksam mı çıkmasam mı diye takıldımCalisma diyecemde is bulamiyorsan cikmaninda bi alemi yok diye dsunuyorum olmadi dewam edersin ama kulaginda disrda olur iyi biyer buldunmu cikarsin
sağol abiDevam et![]()
sağolBencede çalis
yok hayır düşürmez maaşı hatta zam bile yapılacakkeyfin bilir ama patronuna taviz verme patronun onun bu işe ihtiyacı var maaşını indirsem diye düşünmesin
sağolbi devam et bence.zamanın neyi gösterceği bilinmez..
ben ikisi birden olacak diye birşey demedim de yani kuruyemişe çevrilecek dedimHem telefoncu hem kuruyemişci olunmaazz ya telefoncu olacaksın ya kuruyemişci, ikisi birden adeta ters mıknatıslanma yapar
Yani dikkat edin kuruyemişciden sonra midye dolmaya sarmayın