İş İle Alakalı Lütfen Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Hangisi

• Kullanılan toplam oy
    9
  • Anket kapatılmış .
ExpertMurderer

ExpertMurderer

Üye
    Konu Sahibi
İş İle Alakalı Lütfen Yardım
arkadaşlar ben telefon sektöründe eleman olarak çalışıyorum mağlum taksitler bitti kimsede peşin para yok patron düşündü taşındı dükkanı kuruyemişe çevirmeye karar verdi ben çalışsam mı çalışmasam mı karar veremedim

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
Çalışma bence git başka yerler var

=>Mario ile gönderildi<=

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
telefoncudan kuruyemisciye hiiii radikal bi degisiklik

• Beğen
Tepkiler: Invoke, OttomaN TigeR ve GDDR5
iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
patrona bak :d helal olsun

bence başka bi iş bak bulamazsan devam :d

heathrow

heathrow

Üye
Bazı telefoncuların dükkan kapatmasına üzülürüm, bazılarına uzulmem.

Haksız kazanç sağlayan cok telefoncu var. Takasta telefonu ölü fiyatına alıyorlar. 5 liraya aldığı kılıfı 20 liraya satan var. 10 liraya aldığı bataryayı 50 liraya satan var. Temiz ikinci el telefonu yeniden paketleyip sıfır diye satan var.

Hepsi aynı degil tabi.

ExpertMurderer

ExpertMurderer

Üye
    Konu Sahibi
Bazı telefoncuların dükkan kapatmasına üzülürüm, bazılarına uzulmem.

Haksız kazanç sağlayan cok telefoncu var. Takasta telefonu ölü fiyatına alıyorlar. 5 liraya aldığı kılıfı 20 liraya satan var. 10 liraya aldığı bataryayı 50 liraya satan var. Temiz ikinci el telefonu yeniden paketleyip sıfır diye satan var.

Hepsi aynı degil tabi.
şu kredi kartı taksit olayı bittikten sonra işerimiz durdu ama haklını vererek çalıştık 2 sene boyunca ama mecbur iş değişikliği yamak zorunda kaldık
patrona bak :d helal olsun

bence başka bi iş bak bulamazsan devam :d
başka çare yok iş bulamadığım da mecbur çalışacağız

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Calisma diyecemde is bulamiyorsan cikmaninda bi alemi yok diye dsunuyorum olmadi dewam edersin ama kulaginda disrda olur iyi biyer buldunmu cikarsin

ExpertMurderer

ExpertMurderer

Üye
    Konu Sahibi
Calisma diyecemde is bulamiyorsan cikmaninda bi alemi yok diye dsunuyorum olmadi dewam edersin ama kulaginda disrda olur iyi biyer buldunmu cikarsin
şimdi iş bulamam ha iş bulduğumda da adamı yarı yolda koymam başlamadan önce çıksam mı çıkmasam mı diye takıldım

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Devam et :oke:

• Beğen
Tepkiler: ExpertMurderer
1903quaresmaQ7

1903quaresmaQ7

Üye
Bencede çalis

• Beğen
zombaka

zombaka

Üye
keyfin bilir ama patronuna taviz verme patronun onun bu işe ihtiyacı var maaşını indirsem diye düşünmesin

xmustx

xmustx

Üye
bi devam et bence.zamanın neyi gösterceği bilinmez..

greenmile

greenmile

Üye
Telefon sektöründen kuruyemişe geçmek enteresan.

• Beğen
greenmile

greenmile

Üye
Hem telefoncu hem kuruyemişci olunmaazz ya telefoncu olacaksın ya kuruyemişci, ikisi birden adeta ters mıknatıslanma yapar

Yani dikkat edin kuruyemişciden sonra midye dolmaya sarmayın

ExpertMurderer

ExpertMurderer

Üye
    Konu Sahibi
Hem telefoncu hem kuruyemişci olunmaazz ya telefoncu olacaksın ya kuruyemişci, ikisi birden adeta ters mıknatıslanma yapar

Yani dikkat edin kuruyemişciden sonra midye dolmaya sarmayın
ben ikisi birden olacak diye birşey demedim de yani kuruyemişe çevrilecek dedim :)

Üst Alt