İran'ı vurmaya hazırız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eğer müslümanlık ne biliyosan (gerekli) cihata gitmenin gerekliliğini ve ölmenin kavuşma olduğunu bilirsin

Biz kuklayız malız bağnazız körüz aklıevveliz salağız çağdışıyız gericiyiz gerillacıyız örümcek kafalıyız sen doğrusun anlıyorum

Bi koç holding bi sabancı zekat verse Türkiye'de fakir kalır mı ?

Ah bir o gunleri gorebilsek. Zenginin fakiri unutmadigi bir zamani gozlerimle gormek isterdim dogrusu. Abd yada japonya sadece bir yil butcelerinin yarisini dunya fakirlerine verseler onumuzdeki yirmi yil ac acikta fakir kalmaz dunyada.

Ama gercekte olansa birak dunyayi abd ve japonyada copten ekmek toplayan insanlar var. Tukuresim geliyor boyle anlaysa.

Bir ara japonyada acliktan olen yasli bir adamin acikli mektubu yayinlanmisti. Devlete el acmis yardim dilenmis ama kapitalizmin geregi mahkeme onu acliga mahkum etmisti. Mektubunda (gunlukte olabilir tam hatirlamiyorum) ah simdi bir tas princ olsaydi diyordu.

Iste vicdanli insanlarin gozlerini yasartacak, vicdanini kanatacak bu tur olaylara kordur kapitalizm, darvinizm ve kominizm. Cunku bunlar ezilip yok olmaliki kalkinilsin.

Ayrıca daha dinini öğrenememişsin ben sana ne diyeyim

- - - Eklendi - - -

yeter be artık yok mu mod filan

doctorrr

Üye
Biz kuklayız malız bağnazız körüz aklıevveliz salağız çağdışıyız gericiyiz gerillacıyız örümcek kafalıyız sen doğrusun anlıyorum
bak sana diyorum alırsın şeriatını artık bu devirde nerden bulacaksan ileri görüşlü donanımlı padişahını tahtını bir müddet çıkarsın seferine canın tatlı gelir sıkıya gelemezsin herşeyine kota konur meydanlarda özgürlük naraları atamaya başlarsın...daha dilini tutamıyorsun benim ağzım bozulacak falan bilgisayarın başında neler diyorsundur artık orasını bilemiyorum...

Ondan sonra yok efendim şeriat böyle iran örnek gösteriliyor ya hele var ya çıldıracam sonra biz örümcek kafalı oluyoz . ... Bağnazları

- - - Eklendi - - -

Ya yemın ediyorum tam bir komedyensin harcanıyorsun burada şeriatin illa böyle olacağını sanıyorsun pöff pöff ben gerçek laikliğe bi sey diyemem ama şeriat bana daha iyi geliyor dünyanın işleyişine bakınca

- - - Eklendi - - -

Şeriatte illa saltanat olacak diye bir şey yok bkz : 4 halife döneminde seçim yapılmıştır

doctorrr

Üye
üslubuna dikkat et burası kahvehane değil insanoğlu böyledir kardeşim sıkıya gelemez sokakta örtünenlere dönüp bakıyorumda 10 kişiden sadece 3 ü adabınca örtünmüş gerisi...

üslubuna dikkat et burası kahvehane değil insanoğlu böyledir kardeşim sıkıya gelemez sokakta örtünenlere dönüp bakıyorumda 10 kişiden sadece 3 ü adabınca örtünmüş gerisi...
Konu değiştirme hacı . Hani karı kız laiklik olayı parmakların yorulmuştu neyse barışalım hakkını helal et de hak olmasın gereksiz

doctorrr

Üye
Konu değiştirme hacı . Hani karı kız laiklik olayı parmakların yorulmuştu neyse barışalım hakkını helal et de hak olmasın gereksiz
te Allah'ım ya bana komedyen diyen arkadaş stand-up yapıyor burda... ben dinimi hiçbir çakalın eline alet ettirmem hiçbir şekilde kullandırtmam kimse benim dinim üzerinden prim yapmaya çalışamaz...

- - - Eklendi - - -

olay bu yani..yoksa bende isterim bacımın örtüsüne el uzanmasın ama şu devirde insan kendini kurtarmaya bakmalı...

Cevabım var da vermeye gerek yok hakkını helal et tartışmayı bitirelim tamam

doctorrr

Üye
Cevabım var da vermeye gerek yok hakkını helal et tartışmayı bitirelim tamam
verebilirsin cevabını ben hiçbir zaman kin tutmam hakkım sana helal olsun sende helal et de ben seninle baştan muhabbete girmekle hata etimişim

- - - Eklendi - - -

keşke klavyemi boşuna eskitmeseydim...

verebilirsin cevabını ben hiçbir zaman kin tutmam hakkım sana helal olsun sende helal et de ben seninle baştan muhabbete girmekle hata etimişim

- - - Eklendi - - -

keşke klavyemi boşuna eskitmeseydim...

Helal olsun . Ağır kaçıyor ama . Yaş gibi egoların varsa Maxicepte işin ne . Zaten akıl yaşta değil başta bunu aynı şeyleri tekrar tekrar döndürüp söylemenle kanıtlamış oldun tamam yeter sıkıldım son cevabım ben yokum.

doctorrr

Üye
klavye başında mücahit oldun ondan da ileriye gidemezsin zaten seni günlük hayatında çok merak ediyorum biz senin gibi dini süleymancı kurslarında öğrenmedik

klavye başında mücahit oldun ondan da ileriye gidemezsin zaten seni günlük hayatında çok merak ediyorum biz senin gibi dini süleymancı kurslarında öğrenmedik
işte buraya gelmemeliydi bundan korkuyordum işin içine tarikat ve cemaatler karişmasın

Msn ye cevirdiniz hee bir titresim gondereyim de gorun gununuzu

doctorrr

Üye
ben sadece fikirlerimi savundum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...