iptall

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

meteizci

Üye
    Konu Sahibi
iptall
arkadaşlar yaklaşık 2 yıllık bi sony Ericsson xperia neo v telefonum var kutusu faturası aksesuarları felan herseyi vardır.f/p bakımından en kaliteli telefonlardan biriydi ve hala suan öyle bence kullanan arkadaşlar bilirler.telefonumu değiştirmek istiyorum o yüzden satıyorum normalde cok sık değiştiren birisiyim ama öğrencilik işte

telefonuma gelince herhangi donanımsal yada yazılımsal sorunu yoktur rootlu değildir ama isteyen olursa root yapıp verebilirim.sadece kasası kötüdür fotograflardada görebilirsiniz zaten bu yüzden 260 olarak bi fiyat belirledim kasası zaten 30-40 tl olduğun için bu fiyatı düşündüm.pazarlık konusunda yine konusuruz

ayrıca sony ericsson w580i var elimde,uzun süredir kullanmıyorum yazılımsal yada donanımsal bir sorunu yok sadece açma kapama tusu sorunlu ve kasası yine eski oldugu için kullanılabilir durumda ama kötü.isteyen arkadasa 50 tlye verebilirim
iki telefonu bir arada almak isterseniz yine fiyatta anlasırız

ilgilenen arkadaslar pm atabilirler ordan daha detaylı konuşuruz en kısa zamanda dönüş yaparım

fiyat düstü 260 tl acil paraya ihtiyacım olduğu için 230a bırakıyorum

Son düzenleme:

desparado006

desparado006

Üye
Hangi renk

meteizci

Üye
    Konu Sahibi
xperia neo v siyah-lacivert w580i mavi renk fotoğraf atabilirim düsünüyorsanız

Halit O.

Halit O.

Emekli Yönetici
kurallar gereği ilana fotoğraf eklemeniz gerekli hocam

desparado006

desparado006

Üye
Kardeş ben xperia yı almak istiyorum ankaradayım öğrenciyim bana uygun bi fiyat yapabilirsen alırım şuanki telefonum c3 bunu satıp almayı düşünüyorum

meteizci

Üye
    Konu Sahibi
haklısınız hocamda nasıl eklendiğini göremedim ondan ekleyemedim birazdan ekleyeceğim,bende öğrenciyim kardeşim banada para lazım olduğun için satıyorum bi nedenlede hepimize lazım zaten, herşeyin bi pazarlığı vardır 260a bırakabilirim

desparado006

desparado006

Üye
Bilmiyorumki benim tel c3 onu satıp bi androidli bi telefon almayı istiyorum
androidli telefon kullanmayı çok istiyorum benim tel ne kadar eder bilmiyorumki keşke senin teli alabilsemya çok üzüldüm ;(

meteizci

Üye
    Konu Sahibi
almayı düşünüyorsanız karsı ödemeli olarak gönderebilirim

desparado006

desparado006

Üye
Karsı ödemeliKarsı ödemeli nedemek bide sen hangi okulda öğrencisin nerde oturuyosun karşılıklı konuşup anlaşırız belki

meteizci

Üye
    Konu Sahibi
ben ürünü gönderiyorum ürün evinize geliyor siz parayı görevliye veriyorsunuz o şekilde almış oluyorsunuz,üniversite hazırlıgım ben kardesim,fiyat olarak dedigim gibi almayı düsünürsen

desparado006

desparado006

Üye
Bilmiyorumki kardeşim dediğim gibi benim tel c3 onu satıp almayı düşünüyorum sence benim tel ne kadar eder

meteizci

Üye
    Konu Sahibi
temizse 80 yada 90a gider

desparado006

desparado006

Üye
O kadar düşükmü tüh kusura bakma senin teli alamıyacam ;(

meteizci

Üye
    Konu Sahibi
dalgamı geciyorsunuz alamıyacaksanız uzatmayın konuyu lütfenalmayı düsünüyorsanız 200 tl+c3 yapabilirim

desparado006

desparado006

Üye
Özür dilerim telefonu alamıcam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt