(İptal) Tüm MaxiCep S60v5 Modderlerini Çağırıyorum

bende katılırım.Bu işlerden anlıyorum.Üstelik kimsenin CFW'sini küçümsemedim.

Tepkiler: Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yeterli sayıya ulaşmayı bekliyorum. Yoksa grubu kuramam

bendede azcıkda olsa visual studyo var ama çok az yazın geliştirmeyi düşünüyorum

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Sizleri ekibe alırsam Nokia'nın altını üstüne getirebiliriz. Ama modderlerinde katılması gerekiyor

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bilmem Bakalım hiç gelen yok

Ne olacak modderler gelse? TCK altında çalışmak mı istemiyorsunuz? Tamam, birşeyler düşünürüz. Ben demiyorum ki gelin himayemiz altına girin

tck değilde daha büyük bi grup kur ve kişilerle özelden konuş

kararsızım hem niyetim var hem niyetim yok.

tamam beni ekibe yazın.lakin bu aralar biraz zor.son yazılıları verip bu dönemi hafifletmem lazım ( bu dönem dersleri baya boşladım ) o yüzden şimdilik sadece inceleme aşamasındayım.ayrıca bu bootlader için ben de çalışma yapacağım.

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Tamam, isim yazmaya başlıyorum. İlk modder geldi

Mert045

Üye
Şimdilik 2 adaşsınız hadi hayırlısı

Mert045

Üye
yok benim bilgisayarım yok inşallah yaza

Oğuzhan

Üye
bilemedim şimdi bir grupla çalışınca nasıl olur bilmiyorum tek başına çalışmak çok rahat ben biraz düşüneyim

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
bilemedim şimdi bir grupla çalışınca nasıl olur bilmiyorum tek başına çalışmak çok rahat ben biraz düşüneyim

Aslında tek başına çalışmak (bence) işkencedir. Herşeyi kendin arayıp bulmak zorundasın. Tecrübeleri kendin edinmek zorundasın. Grup oldu mu herkes aynı seviyeye yükselir ve çalışmalar artınca ekibin seviyesi aynı anda yükselir. Tecrübeler, bilgiler paylaşılır.

Eğer ekip kurulursa, MaxiCep yönetiminden, bize özel bir bölüm vermelerini isteyeceğim. Sadece bizim (ekibin) ve yöneticilerin gördüğü bir bölüm olur. Ziyaretçi ve normal üyeler göremez. Burada tüm plan, proje, kılavuz, özel modlar paylaşılır. Tam bir bilgi platformu.