İptal edilen faturalı hattın yeniden açılması hak. yardım rica etsem !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selmangulec

selmangulec

Üye
    Konu Sahibi
İptal edilen faturalı hattın yeniden açılması hak. yardım rica etsem !!!
merhabalar ,
uzun bir zaman geçen faturalı hattımı iptal ettirmiştim. Tüm faturalarını dosyalardım. Geçen ana bayiye gittiğimde açılmasını istedim. Bana açıldığı ay bana 50 tlye varan vergi yükü olacak dedi. bu yüzden açtırmamıştım. her kapanıp açılan hatta tekrar mı vergi verilecek.

saygılar...
Selman Güleç
konya

kol@j

kol@j

Üye
hattın tekrar yeniden lmış gibi oluyorsunuz.
o yüsden vergi istenebilir
gerçi bu vergi 12 ay taksitle faturaya yuansıyor du galiba

selmangulec

selmangulec

Üye
    Konu Sahibi
hattın tekrar yeniden lmış gibi oluyorsunuz.
o yüsden vergi istenebilir
gerçi bu vergi 12 ay taksitle faturaya yuansıyor du galiba

12 taksitle ödeyim dedim. olmaz o ilk açılışta taksitlendirme olur . kapanan hat açılışta tek seferde biner dediler... bu yüzden açtırmadım. kolay kazanılmıyor.yeni hat açtırsam elimde olan çok eki kendime ait vodafone faturamı adres belirtir fatura yerine sunabilirmiyim. hiç fatura yokta üzerime önce vardı şu an yok. illa yeni mi isterler ki acaba ?

kol@j

kol@j

Üye
12 taksitle ödeyim dedim. olmaz o ilk açılışta taksitlendirme olur . kapanan hat açılışta tek seferde biner dediler... bu yüzden açtırmadım. kolay kazanılmıyor.yeni hat açtırsam elimde olan çok eki kendime ait vodafone faturamı adres belirtir fatura yerine sunabilirmiyim. hiç fatura yokta üzerime önce vardı şu an yok. illa yeni mi isterler ki acaba ?

son iki aya ait ödenmiş bir fatura olması gerekir...

mümkünse eve bağlı bir abonelik olsun (ev telefonu, elektrik, su, soğalgaz faturası)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt