hazırkarttan faturalı hatta geçiş işlemleri hak. yardım rica etsem !!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selmangulec

selmangulec

Üye
    Konu Sahibi
hazırkarttan faturalı hatta geçiş işlemleri hak. yardım rica etsem !!!!
merhabalar ,
hazırkarttan faturalı hatta geçmek istiyorum . yetkili numaran varsa hemen faturalıya geçersin dedi . kontörlü (535 ) hatları faturalıya geçirdiğimizde bize yeni faturalı hat numarası mı verecekler. numaram aynı kalıp ta faturalı mı olacak . bunu bilemediğim için danışmak istedim. böyle olacaksa geçmenin anlamı yok gibi bence.... faturalıya geçen var mı aranızda !!!

saygılarmla
selman güleç
konya

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Arkadaşım artık aynı numaran ile hiç değişmeden ister başka operatörün ister kendi operatörün Faturalı hattina geç hiç farketmez :oke:

selmangulec

selmangulec

Üye
    Konu Sahibi
bu durumdan korkup geçmemiştim. bana 532 gibi numara verecekler diye düşünmüştüm ama öle değil sanırım. yeni numara açtırsam vergiler vb. binmesin diye bunu düşünmüştüm ama bana göre değil..... 535 hat faturalı olursa .... 532 hattın ne ihtişamı kalacak bence...

mesajınız için teşekkürler....
selman

Symbianize

Symbianize

Üye
Neden faturalı hatta geciyorsunuzki

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Aslında haklısın tereddüt etmekte çünkü önceleri turkcell'de 532-533 sadece Faturalı hat numaralarıydı ama artık o devir kapandı, istersen 539.. ile ister 507.. ile ister 541.. ile turkcell Faturalı kullan hiç farketmez ve yeni hat tesisi olmadığı için herhangi bir vergi ödemesi de olmuyor sadece tarifenin sabit ücretini- tabi kotayı aşmazsan- ödersin :)

- - - Eklendi - - -

bu durumdan korkup geçmemiştim. bana 532 gibi numara verecekler diye düşünmüştüm ama öle değil sanırım. yeni numara açtırsam vergiler vb. binmesin diye bunu düşünmüştüm ama bana göre değil..... 535 hat faturalı olursa .... 532 hattın ne ihtişamı kalacak bence...

mesajınız için teşekkürler....
selman

:rica:

selmangulec

selmangulec

Üye
    Konu Sahibi
eski günleri özlüyorum. 532 -533 numara sadece faturalı diğer 535 -536 ise kontörlüydü. geçmekte kolay değildi sabit fatura olması gerekiyordu son aya ait olacaktı vb. şimdi yerleşim belgesi ile de olur diyor yetkili .... kontörlü hatlarda almış başını gidiyor ... her operatör bana geçsinde geçiriyim der gibi hepsi birbirinden müşteri alma derdine düşmüşler... bu son kullanıcıya yaradı istediği operaöre geçebiliyor ama bu benim aradığım o günleri bitirdi...

herşey için teşekkürler....
saygılar...
selman güleç
konya

gölgee_65

gölgee_65

Üye
:) hiçbirşey eskisi olmuyor herşey değişiyor, dünya değişiyor, biz de değişiyoruz.

Ben teşekkür ediyorum :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt