İpod Tuch Hakkında bilgi verirmisiniz lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trackmania

Trackmania

Üye
    Konu Sahibi
İpod Tuch Hakkında bilgi verirmisiniz lütfen
Selam arkadaşlar bu ipod tuch nasıl bir telefon
Burdaki oyunları donmadan yükleyip oynayabilirmiyim.
benim bildigğim ipod tuch müzik çalardı ama
telefonda varmış :hmmm
Sizce güzelmi bir açıklık getirelim bana biraz bahsedermisniz.?

Özellikle fiyatı ne kadr olabilir wave almayı planlıyordum fiyatı yüksekti burdaki HD oyunları VS Donmadan oynayabilirmiyim.

ungood20

ungood20

Üye
3G olan 3gs olması icn 32 veya 64 gb olması lazım
veya siz temelli yalnış biliyonuz o iphone 3gs dir cünkü benzer baya.

Trackmania

Trackmania

Üye
    Konu Sahibi
pek bisey anlamadm?detayli anlatrmsn.baska kmse ykmu

SavinMe

SavinMe

Üye
ipod touch 4 cıktı bi bak ona iphone4 le herseyi aynı sayılır sadece ipod touch ların telefon özelliği yok sadece wifiye ihtiyacın var yoksa hersey aynı sayılır iphone4 ile ..

Trackmania

Trackmania

Üye
    Konu Sahibi
ipod touch 4 cıktı bi bak ona iphone4 le herseyi aynı sayılır sadece ipod touch ların telefon özelliği yok sadece wifiye ihtiyacın var yoksa hersey aynı sayılır iphone4 ile ..

Tamam telefonla konuşma özelliği yok..Wiresste mi yok ? :)

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Tamam telefonla konuşma özelliği yok..Wiresste mi yok ? :)

Wireless var
İphone'den tek farkı gsm üzerinden mesaj ve arama yapamaması İpod Touch 4 alırsan şu anda bütün iphone oyunlarını oynarsın donma vs. olmadan :evet:

batuone

Üye
yani iphonea vercek paran yoksa ipod touch al bütün iphone oyunlarını oyna bitanede dandik telefon al işini görür ikisi :oke:

Trackmania

Trackmania

Üye
    Konu Sahibi

Wireless var
İphone'den tek farkı gsm üzerinden mesaj ve arama yapamaması İpod Touch 4 alırsan şu anda bütün iphone oyunlarını oynarsın donma vs. olmadan :evet:
Bilgi için teşekkür ederim ustam
yani iphonea vercek paran yoksa ipod touch al bütün iphone oyunlarını oyna bitanede dandik telefon al işini görür ikisi :oke:

N72 var elimde symıycam İpod tuch 4g mi ne varmıs ne kadar onun fiyatı pm ile msn yi atsna az şu konuyu konusalım. Valalh

atarox

Üye
İphone 4 de IPS technology vardır fakat ipod touch 4g de yok ve malesef ipod touch 256mb ram var ama iphonede 512
aralarındaki en önemli farklardan 2si bunlar. İpod touchun kamerasıda kötüdür ayrıca kendim kullanıyorum ama video iyi çeker :D

ramowarr

Üye
İphone 4 de IPS technology vardır fakat ipod touch 4g de yok ve malesef ipod touch 256mb ram var ama iphonede 512
aralarındaki en önemli farklardan 2si bunlar. İpod touchun kamerasıda kötüdür ayrıca kendim kullanıyorum ama video iyi çeker :D

nasıl 256
teknosada okudugumda ipod 4g 1ghz ram var :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt