Ipod touchım açılmıyor !!!!!!!!!!!!!! Lütfen yardım !!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

defne123

Üye
    Konu Sahibi
Ipod touchım açılmıyor !!!!!!!!!!!!!! Lütfen yardım !!!!!!!
Arkadaşlar dün ipod touchımın %60 şarjı kalmıştı (bunu gösteren appler var ) oyun oynuyodum yarım saat sonra falan ya da 40 dk sonra baktığımda açılmadı ... şarjı bitmiştir diye düşündüm şarja taktığımda ise ipod açılmadı ekranı simsiyahtı hiç açılmadı. :( bn önceden iphone şarj aleti almıştım apple dan onla taktığımda açılmadı. sonra bilgisayarla denedim bilgisayar ipodu görmedi !!! itunes de otamatik olarak açılmdı :(( :ağlarım::ağlarım::ağlarım::off::off::allalla::allalla: LÜTFEN YARDIM EDİN :(
 


system_start()

system_start()

Üye
cihazı dfu moduna alıp bilgisayara bağlayın, itunes a girip recover tuşuna basın (yada restore miydi neydi) yine olmuyorsa aldığınız yere yada apple store(ist.) a götürün yaptırın , garantisi varsa sorun yaşamazsınız. ama aldığınız yer yada apple dışında bi yere götürmeyin yoksa daha kötü olabilir.

dfu moduna almayı google dan bulabilirsiniz.

saygılar...
 

s-hd

Üye
home ve güç tuşuna aynı anda basılı tutup 10 saniye falan bekleyin.pek öyle bir ihtimal olcağını düşünmüyorum ama şu an dfu modda olabilir.ama öyle olsaydı itunes görürdü :S neyse siz genede dediğimi deneyin.arkadaşın dediği şeyle aynı neredeyse.
 

ardaf32

Üye
arkadaşlar ben yeni katıldım forumunuza adım arda merhaba
benim ıpod touch 4 nesil 32 gb var ama bugun ıpoda muzık atarken kendiliğinden kapandı ve apple logosu çıktı ve altında yüklenme işareti çıktı 20 dakka bekledim olmadı sonra kaptma tusuna ve home tusuna basılı tuttum ve itunes yükle işareti çıktı ve hiçbir şekilde kabul etmiyor lütfeeeeeen yardım edin arkadaşlar lütfenn !!!!!!
 


Üst Alt