ipod touch program desteği

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
    Konu Sahibi
ipod touch program desteği
Bir telefoncuda ipod touch 8gb 2.el gördüm kamerası ve hatgirişi yok wireless varherşeyi iphone işte ama sadece hat girişiyle kamerası yok 160 tl dior almak istiyorum fakat bi korkum var bu telefon iphone prolarını destekliyormu bilen varmı yardımcı olun lütfen yarın almaya gidicem size göre acilll :bilmm

_Faruk

Üye
benim bildiğim kadarıyla destekliyor zaten appstore da da uygulamalar iphone/ipod ortak ipadin ki ayrı onun dışında işletim sistemi aynı

• Beğen
Tepkiler: PrınceOfPersia
PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
    Konu Sahibi
içimi rahatlattın saol :D eminsin dimi :D

batuhanmekiker

Üye
faruk arkadaşa katılıyorum aynı appstore kullanıyor ikiside yani bi problem olmaz. zaten yazılımları aynı iphone ve ipod un. yani bi program ikisi içinde çalışır

• Beğen
Tepkiler: PrınceOfPersia
PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
    Konu Sahibi
çok saolun çok büyük bi korku içindeydim içim rahatladı teşekkürler :)

kemal21

kemal21

Üye
dostum bu ipod touch un açabileceği uygulamalar sadece eski uygulamalar çünkü yeni uygulamalara işlemcisi ve ram i yetmiyor ve uygulamalar güncellendikçe yeni uygulamalarıda açamaz ipod touch 2g sana tavsiyem almaman alırsan bile ipod touch 3g yada 4g al ki uygulamaları açabilesin

atakax

atakax

Üye
1) ipod touch telefon değildir öncelikle psp gibi düşün
2)evet mobil telefon şebekesi istemeyen tüm uygulamalar neredeyse çalışır ama alırsan ipod touch 4g al dedigi gibi 2 tane kamerası var retina display var ve bu 2g eskidi güncelleme gelmiyor yeni oyunlar (ki bu cihazın amacı oyun oynamak ) uyumlu değil işlemcisinden dolayı yetmiyor artık iphone oyunlarına

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
    Konu Sahibi
valla ne diiim :D param yok :D ztn telefoncuya gittim geçen alıcaktım alma bu sana gelmez dedi :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt