İpod touch 5.nesil

Sponsorlu Bağlantılar

trncx

Üye
    Konu Sahibi
İpod touch 5.nesil
merhaba arkadaşlar. Öncelikle fikrinizi almak istediğim bir konu var. Benim c6-01 telefonum var. Ama android olmadığı için bi android telefon almayı düşünüyorum özelliklede uygulamaları için. şimdi android bi telefon alsam almak istediğim telefon 1800 TL civarı bişey. O kadar para verebilirim ama ailemi masrafa sokmak istemiyorum. Acaba ipod t. alsam hem uygulamalarını zaten biliyoruz iphone la aynı sadece hat takılmıyor interneti de wifi dışında wifi hotspot diye bişey varmış galiba onunlada bağlayabiliyormuşuz telefondan akratararak . Sizce ne yapmalıyım. Android bi telefon mu alayım yoksa ipod touch mu alayım kafam çok karıştı. Ne yalan söyleyim başlarda telefonuda değiştirme tarafıydım ama sonra para konusu kafamı karıştırdı android bi telefonu yüzde 80 uygulamaları için alacağım. Yine de fikirlerinizi almak istiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim.

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Ipod al hem sorunsuz oyun oynarsin hemde kaliteli uygulama kullanirsin. Play store un yarisi çöp. Butce olarakta cok iyi yurtdisi sansin varsa oradan aldir ben 250$ a gormustum gecen ay

trncx

Üye
    Konu Sahibi
Yurt dışı imkanım yok maalesef. Sizce ipod almaya değer mi yani sağlam kullanılışlı mı yoksa o 800 900 tl boşa gider mi ?

alier411

Üye
Yurt dışı imkanım yok maalesef. Sizce ipod almaya değer mi yani sağlam kullanılışlı mı yoksa o 800 900 tl boşa gider mi ?

Bende ipod 5 almayi dusunuyorum kardes ama performansidan biraz suphe ediyorum genel olarak iyi bi cihaz parayi denklestirince kesin alicm

ChasingTheSun

Üye
iPod+telefon kullanilmaz.Ben en fazla 2 ay dayanabildim sonra ikisini de satipiPhone aldim.
Inan ki oh be dedim yani ne eziyet cekmisim o 2 aydir.Telefondan hotspotu aciyorum telefonun sarji bitiyor,iPodun sarji da nette dolasirken bitiriyordum.Bir de disaridaysam cepte iki tane cihaz ikisinin de sarji yok bos bos onu tasimis oluyorum
1800 verebileceksen yeni iPhone u bekle o cikinca iPhone 5 al
Ama veremeyeceksen Androide yonel.

trncx

Üye
    Konu Sahibi
Bende ipod 5 almayi dusunuyorum kardes ama performansidan biraz suphe ediyorum genel olarak iyi bi cihaz parayi denklestirince kesin alicm

Performansına kime sorduysam iyi dedi ya kötüleyen olmadı inşallah alabilirsin ve pişman olmazsın kardeşim.

- - - Eklendi - - -

iPod+telefon kullanilmaz.Ben en fazla 2 ay dayanabildim sonra ikisini de satipiPhone aldim.
Inan ki oh be dedim yani ne eziyet cekmisim o 2 aydir.Telefondan hotspotu aciyorum telefonun sarji bitiyor,iPodun sarji da nette dolasirken bitiriyordum.Bir de disaridaysam cepte iki tane cihaz ikisinin de sarji yok bos bos onu tasimis oluyorum
1800 verebileceksen yeni iPhone u bekle o cikinca iPhone 5 al
Ama veremeyeceksen Androide yonel.
Ya iphone kullanmak istemiyorum gerçekten çok iyi bi telefon ama bu bluetooth olayı gerçekten sıkıntılı. Ben 2sini idare edebilirim diye düşündüm öyle her dakika nette gezen biri değilim. İşte o paraya kıymak istemiyorum çünkü aklımda 2 telefon vardı ikisi arasında gidip geliyorum birini alırsam diğerini almadığım için pişman olcam kafamda kesinleştiremediğim için o kadar parayı vermek istemiyorum açıkcası.

ChasingTheSun

Üye
Performansına kime sorduysam iyi dedi ya kötüleyen olmadı inşallah alabilirsin ve pişman olmazsın kardeşim.

- - - Eklendi - - -

Ya iphone kullanmak istemiyorum gerçekten çok iyi bi telefon ama bu bluetooth olayı gerçekten sıkıntılı. Ben 2sini idare edebilirim diye düşündüm öyle her dakika nette gezen biri değilim. İşte o paraya kıymak istemiyorum çünkü aklımda 2 telefon vardı ikisi arasında gidip geliyorum birini alırsam diğerini almadığım için pişman olcam kafamda kesinleştiremediğim için o kadar parayı vermek istemiyorum açıkcası.

iPod la birlikte hangi telefonu kullanacaksın ?

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Ipod 5i iphone 4s ile kiyaslarsin. Ben S3 kullanıyorum ama muzik,oyun icin alcam bir tane

ChasingTheSun

Üye
Vallla ben de anlamadım.Biri telefon biri iPod neden kıyaslanıyor onu da anlamadım
Kardeşim çift cihaz zor olmaz diyorsan iPodu al Nokiayı da hotspot yapar kullanırsın

trncx

Üye
    Konu Sahibi
Vallla ben de anlamadım.Biri telefon biri iPod neden kıyaslanıyor onu da anlamadım
Kardeşim çift cihaz zor olmaz diyorsan iPodu al Nokiayı da hotspot yapar kullanırsın

teşekkür ederim kardeşim yardımların için. Şu anlık öyle düşünüyorum bakalım.

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Demek istedigim ipod al iphone'la kiyaslanamaz o. Sadece gsm ozelligi icin degil aradaki 1500 tllik fark. Ama ipod pisman etmez seni guzel cihazdir. Android telefon alacagina ipod+c6-01 kullan

trncx

Üye
    Konu Sahibi
Demek istedigim ipod al iphone'la kiyaslanamaz o. Sadece gsm ozelligi icin degil aradaki 1500 tllik fark. Ama ipod pisman etmez seni guzel cihazdir. Android telefon alacagina ipod+c6-01 kullan
Bende bu fikri soruyodum işte teşekkür ederim kardeş.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Bence al.

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Eger istanbuldaysan sirkecide dogubank var orada kesin yurtdisindan gelme vardir. Teknosadan 900-1000 tlye alma

Takipçi Satın Al

Üst Alt