ıpod touch güncellenme sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ilyas2525

Üye
    Konu Sahibi
ıpod touch güncellenme sorunu
selam arkadaşlar 3 yıldır ıpot 3 touch kullanıcıyım. amerikaya work and travel programı için gittiğimde almıştım. ilk orda bir arkadaş restore etti. ondan sonra işlerden dolayı hiç uğraşamadım. şimdi bakı yorumda bir sürü olayı varmış ben ot gibi kullanıyormuşum. öncelikle fw güncellemek istiyorum ama ne yaptıysam güncelleyemedim. dosyaları ı tunnes indirdim not information gibi yazılar çıkıp iptal oluyor. kendim indirdim dosyayı o şekildede the ipod "ipod touch" could not be restored because the firmware file is not compatible yazısı çıktı restore edemedim. acaba problem nerede yardımcı olurmusunuz halen daha 3.0dayım ve hemen hemen hiç bir uygulamayı indiremiyorum bu programda çalışmıyor diyerek. ı tunnes hesabımdaki kredi kartının kaydını sildim bunu bi etkisi varmı. veya bilgisayardan güncelleme yaparken ıpotun wairlessini açık yada kapalı tutma diye bişe varmı. yardımcı olursanız sevinirim.:sos

rapege

rapege

Üye
Yok öyle seylerin bir etkisi bağlayın İpodu bilgisayara iTunes görür İpodu chechk for update diyin kendisi gerisini yapar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt