kuzutolga
Üye
Restore sorunu (profesyonel yardıma ihtiyacım var.)
iPhone 4 4.3.3 cihazimı 5.0.1 e yükselttim. Jailbreak yaptıktan sonra öncede sorunsuz aldığım back up ı restore ederken sonlara doğru "itunes could not restore the iphone because the backup was corrupt or not compatible with the iphone that is being restored" hatası aldım ve yedeklerimin hiç biri yüklenmemiş halde çıktı karşıma cihaz.
"iPhone Backup Extractor V2.6.4" ile yedeklerimi açtığımda sorunsuz hepsine ulaşabildiğim halde itunes ile yedeklerimi geri yükleyemiyorum.
Benim için önemli olan 9300 smsleri ve 1285 kişi rehberi geri yüklemek. Gerisini bir şekilde telafi ederim.
"ifile" dosya yönetimi ile sms lerin tutulduğu dosyalara ulaştım. Yanlız eski dosyalar ile yeni dosyaların yerini değiştirmeme rağmen cihazın içinde sms lerime ulaşamadım.
Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
"iPhone Backup Extractor V2.6.4" ile yedeklerimi açtığımda sorunsuz hepsine ulaşabildiğim halde itunes ile yedeklerimi geri yükleyemiyorum.
Benim için önemli olan 9300 smsleri ve 1285 kişi rehberi geri yüklemek. Gerisini bir şekilde telafi ederim.
"ifile" dosya yönetimi ile sms lerin tutulduğu dosyalara ulaştım. Yanlız eski dosyalar ile yeni dosyaların yerini değiştirmeme rağmen cihazın içinde sms lerime ulaşamadım.
Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.