ipod touch 5 fiyatı ne kadar olur sizce

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
ipod touch 5 fiyatı ne kadar olur sizce
:( :( :(

Epple

Epple

Üye
Yeni bi iPod cikar mi bilmem. Cunku Applein istatistiklerine gore urunlerden satisi gecen yildan buyana dusen tek urun iPod.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
ipod yerine millet iphone alıyorda ondan . Çıkcak ya bir sürü haber var

Kerim.

Kerim.

Üye
İpod aslında çok güzel ve ucuz.niye çok satılmıyor anlamış değilim.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
İpod aslında çok güzel ve ucuz.niye çok satılmıyor anlamış değilim.

iphone yüzünden.. İphone u olan ipod almıyor e iphone varken de ipod çok tercih edilmiyor anca iphone a bütçe yetiremeyenler için.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Eskiden herkeste psp vardı.Şimdi ipod artıyor veletlerde.Bu arada çıkarsa 199 299 399 olarak giriyor hep sabit.Ama türkiyede yeni diye fazla fazla çakabilirler

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
ben yakında ipod touch 4 alacağım bence boşver 5 alma telefon değil ki bu oyun oynarsın müzik dinlersin sadece ipod touch 5te çok farklı bir özellik olacağını sanmıyorum

Kerim.

Kerim.

Üye
Bide hem iphone'u hem ipod touch'ı olanlar var:ehe:

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
ben yakında ipod touch 4 alacağım bence boşver 5 alma telefon değil ki bu oyun oynarsın müzik dinlersin sadece ipod touch 5te çok farklı bir özellik olacağını sanmıyorum

2 seneden beri güncelenemdeigi için 4 almayı düşünmüyorum.5 çıkınca 4 inc ekran,daha iyi bir işlemci ,gpu ,ram gibi şeyler bekliyorum

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
haklısın aslında ama bence 5 çıkınca 700-800 tl olur en az o da 8 gb'ı ben hayatta o kadar para vermem bir ipoda

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
haklısın aslında ama bence 5 çıkınca 700-800 tl olur en az o da 8 gb'ı ben hayatta o kadar para vermem bir ipoda

8 alınmaz ki zaten.8 alan pişman.2 Gb zaten sistem kendi yiyomuş.Zaten oyunlar en az 1 Gb lık falan neye yetecek o ?
32 çıkarsa o yada 64 de olur.İpod küçümsenecek bir cihaz degil çok araştırdım.Yani İphone nun yaptıgı şeylerin hepsinii yapyor nerdeyse ,android telefonları rahat kapışır performans konusunda hatta geçer :) .İpod 5 çıktıgı zaman çok pahalı olur onu da biliyom ama alınır yani pahalı falan olur ama kimseyi tınlamaz geçer :)

Türe

Türe

Üye
Su konulardan vazgecsek diyorum. Cikmadan tahmin etmesi de bos. Hem konu kirliligi olmasin.

• Beğen
Tepkiler: anılbaran
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt