ipod touch 4

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

msafacetin

Üye
    Konu Sahibi
ipod touch 4
arkadaşlar ıpod touch 4 almaya kararverdim ama kafama takılan bazı şeyler var.

bu ıpoda müzik film vs. atarken sanırım ıtunes kullanılıyormuş bu itunes paralımıdır ?

ıpod a oyun yüklemek istersem nerden yükleyebilirim sanırım appstore paralıymış ücretsiz oyun yüklenemezmi?

ayrıca bu ıpod un fiyatı nedir? ve istanbul da nerelerde satılır?

guero38

guero38

Üye
**İtunes kendi destek proğramı beleş merak etme :D nokia pc suite gibi düşün
** Aldığın model 4.3.3 versiyondan yüksekse free uygulamaları atarsın 4.3.3 veya daha aşağı bi versiyonsa Jailbreak yapıp paralı uygulamaları (cracklenmiş) olarak sitelerden indirip itunese sürükle bırakarak yükleyebilirsin.
**Darty-mediamarket-ayrıca internette gittigidiyor.sanalpazar.com dan da alabilirsin.

msafacetin

Üye
    Konu Sahibi
verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim bişey daha sorucam 8 gb yeterli olurmu 100 şarkı 5-6 tane güzel oyun ve olmazsa olmaz programlar yüklerim.yeterli olmazsa 16 yada 32 gb lıklar için biraz daha para biriktirmem gerekecek.

ayrıca bu ürünün şarjı nekadar gider ?

ONG_bag

ONG_bag

Üye
arkadaşım bn ıpod touch 4 ümü satıyorum 4 5 ay önce aldım çok temizdir.Aldığım günden beri koruyucu kabla beraber kullandım. ekranında en ufak çizik dahi yoktur .ios 5 sürümüdür tethered jb dir.İstediğin oyunu yükleyebilirsin.Eğer istersen restore edipte verebilirim sana fiyatı 480 tl dir kutuludur zaten maxicep e ilan koydum ordanda resimlerine bakabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt