ipod touch 4 wifi çekim sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
15097

15097

Üye
    Konu Sahibi
ipod touch 4 wifi çekim sorunu
arkadaslar laptobumun rahat görüp girdiği internete (1diş çekiyor) ipod touch 4 girmiyor.çünkü modem bayağı bir uzakta ve yaklasmamda söz konusu değil.önerebileceğiniz bir program uygulama falan var mı daha iyi çekmesi için? teşekkürler

- - - Eklendi - - -

acil yardım edecek olan yok mu? :karisti:

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Laptoptaki wifi cipleri daha büyük olduğu icin sinyal gücü yüksek ancak cebimize sığan iPod touch tan bu performansı beklememiz biraz imkansız. App Store de wifi siye aratsan onlarca bu konu ile ilgili uygulama çıkacaktır

15097

15097

Üye
    Konu Sahibi
:tşk:

- - - Eklendi - - -

arattım ancak hep en yakın wifi nerede uygulamaları çıktı.wifi çekim kuvvetini artıran bir uygulama göremedim ne yazıkki.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Hepimiz mobil cihazların ve kablosuz haberleşmenin cazibesine dayanamıyoruz . Yolda , işte , evde , hatta yatarken yatak odasında birçoğumuz telefonumuzla veya tablet bilgisayarlarımız ile internete giriyor sosyal medya ile ilgili paylaşımlarımızı gerçekleştiriyoruz. Hem de kablo derdi olmadan.

Kablolarla boğuşmak zor olsa gerek. Fakat kablosuz haberleşmenin mobil cihazlarla birleşmesi ilk başta pil sonununu sonra da sinyal kalitesindeki düşüklükler sorununu gündeme getiriyor. Bu makalemizin konusu sinyal kalitesi olacak.

Bahsedeceğimiz iPhone uygulaması, Signal Refresh olacak bu kapsamda. Kısaca uygulamanın ne yaptığını açıklamaya çalışalım. Mobil cihazınız ile bir ağa bağlandığınızda, bulunduğunuz konuma göre bir alış seviyesi sahibi olursunuz. Bunu telefondaki çekiş kutucukları olarak isimlendirebiliriz.

Bir çekiyor , 2 - 3 çekiyor veya çekiyor gibi tabirler kullanırız. İşte Signal Refresh uygulaması, çekiş gücünüzün düştüğü durumlarda ağ ile olan bağlantıunızı sürekli tazeleyerek daha kuvvetli bir çekiş gücüne sahip olmanızı sağlamaya çalışıyor.

Tabi bu durum biraz pil ömrünüzü kısaltıyor ama çekiş problemi olanlar için bence bire bir . Pil sorununu fişe takarak çözebilirsniiz fakat kalitesiz sinyal sorununu ancak bu şekilde özel hileler ile , özel uygulamalar ile çözmeye çalışabilirsiniz.

Tabi bu uygulamalar ile de tam olarak bu sorununun çözülmesi mümkün değil . Ama denemeye değer olduğunu düşünüyorum . Uygulama Cydia‘da 0.99 dolar ücret ile BigBoss’ta satılmakta !

Önemli Not: Bu uygulamayı kullanabilmeniz için cihazınızın jailbreakli olması gerekmektedir cihazınızı nasıl jailbreak yapacağınız hakkında bir fikriniz yoksa burdan jailbreak sayfamızından cihazınıza uygun jailbreak’i indirip ve yine aynı sayfada bulunan jailbreak klavuzlarından yardım alarak cihazınızı jailbreak yapabilirsiniz.

15097

15097

Üye
    Konu Sahibi
ücretli olduğu için indiremeyeceğim galiba.yazı için teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt