AnzavuR17
Üye
IPod 3G 3.1.2 Jb Yaparken Kilitlendi Düzeltemiyorum?:S
Arkadaşlar Once Konuyu Baya Uzunca Bi Araştırdım IPod'um Yaklaşık 3 Gundur Boyle Ama Yapamadım,Sanırım Son Jenarasyon Olmasından Kaynaklanıyor.Basta Sorunun Nasıl Başladıgını Anlatıyım BlackRa1n Le IPod'umu Jb Yaptım IPod'un Hiç Kapanmaması Gerekiyormus Bense Deneme Amacıyla Kapattım Bidaha Açılmadı Ekran
Görüntüsü Bu Şekilde Kaldı
Bilgisayarıma Takdımda Ise Bu Şekilde Gözüküyor
Daha Sonra Ben Bunu Restore Etmek Istedim Bilgisayarımda Firmware 3.1.2 Olmadığı İçin Itunes Indirmek Istedi Kabul Ettik Tabiki Ve Indırdıkten Sonra
Bu Hatayı Verdi Aynı İşlemi 3-4 Kere Daha Denedim Sonra Manuel Olarak Yuklemeye Kalktım Gene Aynı Hatayla Karşılaştım Dfu Modda Açabiliyorum Ama Gene 2.Resimdeki Gibi Oluyor Hiç Bi Değişiklik Olmuyor Yani,Bide Alet Dfu Almadan Hiç Kapanmıyor Anca Dfu Alınca Ekran Kapanıyor Bence Sorun Son Nesil Olmasından Kaynaklanıyor Ama Sonuçta Bir Çözüm Yolu Vardır Şimdiden Teşekürler
Görüntüsü Bu Şekilde Kaldı
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bilgisayarıma Takdımda Ise Bu Şekilde Gözüküyor
Daha Sonra Ben Bunu Restore Etmek Istedim Bilgisayarımda Firmware 3.1.2 Olmadığı İçin Itunes Indirmek Istedi Kabul Ettik Tabiki Ve Indırdıkten Sonra
Bu Hatayı Verdi Aynı İşlemi 3-4 Kere Daha Denedim Sonra Manuel Olarak Yuklemeye Kalktım Gene Aynı Hatayla Karşılaştım Dfu Modda Açabiliyorum Ama Gene 2.Resimdeki Gibi Oluyor Hiç Bi Değişiklik Olmuyor Yani,Bide Alet Dfu Almadan Hiç Kapanmıyor Anca Dfu Alınca Ekran Kapanıyor Bence Sorun Son Nesil Olmasından Kaynaklanıyor Ama Sonuçta Bir Çözüm Yolu Vardır Şimdiden Teşekürler