IPod 3G 3.1.2 Jb Yaparken Kilitlendi Düzeltemiyorum?:S

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AnzavuR17

Üye
    Konu Sahibi
IPod 3G 3.1.2 Jb Yaparken Kilitlendi Düzeltemiyorum?:S
Arkadaşlar Once Konuyu Baya Uzunca Bi Araştırdım IPod'um Yaklaşık 3 Gundur Boyle Ama Yapamadım,Sanırım Son Jenarasyon Olmasından Kaynaklanıyor.Basta Sorunun Nasıl Başladıgını Anlatıyım BlackRa1n Le IPod'umu Jb Yaptım IPod'un Hiç Kapanmaması Gerekiyormus Bense Deneme Amacıyla Kapattım Bidaha Açılmadı Ekran
Görüntüsü Bu Şekilde Kaldı

Bilgisayarıma Takdımda Ise Bu Şekilde Gözüküyor

Daha Sonra Ben Bunu Restore Etmek Istedim Bilgisayarımda Firmware 3.1.2 Olmadığı İçin Itunes Indirmek Istedi Kabul Ettik Tabiki Ve Indırdıkten Sonra

Bu Hatayı Verdi Aynı İşlemi 3-4 Kere Daha Denedim Sonra Manuel Olarak Yuklemeye Kalktım Gene Aynı Hatayla Karşılaştım Dfu Modda Açabiliyorum Ama Gene 2.Resimdeki Gibi Oluyor Hiç Bi Değişiklik Olmuyor Yani,Bide Alet Dfu Almadan Hiç Kapanmıyor Anca Dfu Alınca Ekran Kapanıyor Bence Sorun Son Nesil Olmasından Kaynaklanıyor Ama Sonuçta Bir Çözüm Yolu Vardır Şimdiden Teşekürler

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici

eger şu an cihazında bu resim varsa aşagıdaki gibi yap tabi bu yol iphoneler için geçerli ipod bilmiyorum sen dene yinede
1 cihazı pc bagla pc görev yoneticisnden tüm ipod apple uygulamalarını sonlandır
2 internetten bu dosyayı indir masaüstüne pc işletim sistemi neyse ona göre indir
3 indirdigin programı çalıştır bekle

bu konuya göz att
http://www.maxicep.com/iphone-3g-de...d-ve-3-1-2-3g-3gs-resimli-anlatim-271832.html

AnzavuR17

Üye
    Konu Sahibi
Olay Bumuydu Ya 3 Gundur Cıldırdım Ztn Bunla Jb Yapmıştım Sadece Tekrar Çalıştırdım Duzeldi Saolsın Valla Cok Yardımcı Oldun..

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
ricaederim eger sana yardımcı olabilmisem ne mutlu bana :):):)

berkas555

Üye
yaw ben yapamıorum bana diorki aygıt tanımlanamadi dior itunesde hiç gostermior lutfen ya kafayı yıcem bende

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
kunuyu detaylı anlatmadıkça yardımcı olmaycam neyi yapıyorsun hangi aşamdasın

taypetas

Üye
ben dedilkerini yaptım teşekkür ederim.ama bu seferde servis yok diyo arama yapamıyorum

serhat00

serhat00

Üye
karde$ ben sana en iyi yontemi soylicem bak dedigimi aynen yap ama ayni sey benimde basima geldi cunku usteki kapama tusuna bas bastiktan sonra birde orta anamenu tusuna ikisini birden basili tut kapanacak sonra actiginda hersey eskisi gibi oluyor kapis$$

loveisgod1907

loveisgod1907

Üye
DAWN kardes ALLAH razı olsun senden :D

serhat00

serhat00

Üye
karde$ en iyi ve en kisa yontem tam 10 saniye tutuyor bakin ustteki power tu$una basili tutun ve 3 saniye sonra (birakmdan) iphone nun kendi orta tu$una kapanana kadar basili tutun ve iphon kendine reset atacaktir bu kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt