Yardım iphonum jailbreak atarken bozuldu yardım

Sponsorlu Bağlantılar

yasin213

yasin213

Üye
benim normal 6.1.6 sürümdü ben nasıl geçem
3G için 7.1.2 yok galiba.
hocam wifiye girmeniz lazım o bölümde aktivasyon için setup ekranı olarak da geçer adı . redsnow sim kilitli cihazlar için o ekranda aktive etmenizi sağlar yani wifi veya hat çalışmadan olmaz sanırım

edit : wifi si çalışmayan iphone 4 vardı ios 7.1.2 sürümünde aynı wifi ekranı gelmeden itunes a bağlan ekranı çıkıyordu aktive olmuyordu ve 7.1.2 de hattı görmüyordu ios 5 e döndüğümüzde görmüştü mobil veri üzerinden aktive edebilmiştim ama pek stabil olmadıgı icin wifiyi yaptırdık ve 7.1.2 sürümüne geçtik güncel sorunsuz çalışıyor
Aynen. Bilgim yok fakat bu kadar işleme rağmen hala hata veriyorsa dediğin doğru olmalı.

• Beğen
Tepkiler: dendok

dendok

dendok

Üye
    Konu Sahibi
3G için 7.1.2 yok galiba.

Aynen. Bilgim yok fakat bu kadar işleme rağmen hala hata veriyorsa dediğin doğru olmalı.
yasin kardeşim yardımların içinçok teşekkürler çok iyi birisin kaç gündür uğraşıyosun
normalde ben 16 yaşındayım eski telefonum çekmediği için babam bana arkadaşından 2 . el bunu aldı
telefonu 6 yıldır falan kullansam üzülmicem ama yeni aldım
uygulamalar yüklenmediği için jailbreak yapmıstım onda da bozuldu şimdi ise redsnow işerini deniyorum

Jsnow492

Jsnow492

Üye
wifisini yaptırıp deneyebilirsiniz veya biraz donanım bilginiz azda el beceriniz varsa sizde değiştirebilirsiniz wifi antenini ama dikkatli olmanız gerekli

dendok

dendok

Üye
    Konu Sahibi
wifisini yaptırıp deneyebilirsiniz veya biraz donanım bilginiz azda el beceriniz varsa sizde değiştirebilirsiniz wifi antenini ama dikkatli olmanız gerekli
neden wifi neden bozuldumu acaba

yasin213

yasin213

Üye
Dostum arkadaş sim kart ile denese olur mu?

yasin213

yasin213

Üye
sim kart ile de olur ama hat çekmiyo demiş denesin , sim kart çalışırsa olur
Arkadaşımızın durumuna benzer bir durumda kalmıştım, onun durumunu anlıyorum. İnşallah hat çeker ve sorun çözülür. #dendok bir de sim kartı takılıyken dene veya başka birinin sim kartıyla dene.

dendok

dendok

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşımızın durumuna benzer bir durumda kalmıştım, onun durumunu anlıyorum. İnşallah hat çeker ve sorun çözülür. #dendok bir de sim kartı takılıyken dene veya başka birinin sim kartıyla dene.
tamam da hocam suan o ekranda falan değilim şu redsnowlardan yapıyorum sorunları bildiricem allah ne muradın varsa versin #yasin213
hocam ekranları geçtim fakat ne simkart var nede wifi açamıyorum

yasin213

yasin213

Üye
tamam da hocam suan o ekranda falan değilim şu redsnowlardan yapıyorum sorunları bildiricem allah ne muradın varsa versin #yasin213
Cümlemizin :) Teşekküre değer bir yardım olmadı henüz :/ İnşallah sorun çözülür, hem sen hem de bu sorunla karşılaşanlar bu konuda çözümü görürler.
CustomIPSW yükleyeceksin sanırım, internetten indirdin mi IPSW uzantılı dosyaları?
Eski telefonum çekmiyordu demişsin, eğer o sim kart hala yanındaysa onla deneyebilirsin. Sim kartın microsim değilse bir telefoncuda ( 5TL'ye sanırım :hmmm ) yaptırabilirsin.
Telefoncu bu sorunu çözebilir mi acaba :hmmm

dendok

dendok

Üye
    Konu Sahibi
Up ne Wi-Fi ne sim var bağlanıyor diyor sim

Jsnow492

Jsnow492

Üye
son durum nedir

dendok

dendok

Üye
    Konu Sahibi
now492, post: 7795278, member: 25474
Calismiyor ne wifi var sim kart baglaniyor diyor baglanmiyor reset atiyor
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
videodaki gibi
Pardon asil
now492, post: 7795278, member: 25474
Calismiyor ne wifi var sim kart baglaniyor diyor baglanmiyor reset atiyor
videodaki gibi
Pardon asil video
up
up

Jsnow492

Jsnow492

Üye
başka cihazların videosu yerine kendi cihazınınzın videosunu çekip koyarsanız size daha fazla yardımcı olabiliriz diye düşünüyorum (net olursa video ) daha iyi olur

dendok

dendok

Üye
    Konu Sahibi
Up

dendok

dendok

Üye
    Konu Sahibi
Yardım

dendok

dendok