Yardım iphonum jailbreak atarken bozuldu yardım

Sponsorlu Bağlantılar

dendok

dendok

Üye
    Konu Sahibi
iphonum jailbreak atarken bozuldu yardım
evet arkadaşlar iphone 3 gs 8 gb ilk jailbreak attım ama telefonun wifi falan yeri açılmıyoru zaten hatta çekmiyordu zaten reset atıp durdu bende itunes bağlayıp geri yükleden yaptım ancak yaparken bir hata olustu kod -1 dedi çözümünü bulamadım
lütfen yardım
up
elmadan sonra bişey olmuyor ı tunes bağla us ile çıkıyor

dendok

dendok

Üye
    Konu Sahibi
up

yasin213

yasin213

Üye
Cihazı bilgisayara bağlayıp kurtarma moduna aldın mı? Bir de hatanın tam açıklamasını yazar mısın?

• Beğen
Tepkiler: dendok
yasin213

yasin213

Üye
Hatanın SS'sini atar mısın?

• Beğen
Tepkiler: dendok
yasin213

yasin213

Üye
Hocam bilgisayarda USB'yi taktığınız yeri yani portu değiştirin. Bazı arkadaşlarda işe yaramış. Bir de iTools programını indirin ve telefonu bilgisayara bağlayın. Eğer iTools telefonu görüyorsa bu programda restore yapabilirsin.

dendok

dendok

Üye
    Konu Sahibi
Hocam bilgisayarda USB'yi taktığınız yeri yani portu değiştirin. Bazı arkadaşlarda işe yaramış. Bir de iTools programını indirin ve telefonu bilgisayara bağlayın. Eğer iTools telefonu görüyorsa bu programda restore yapabilirsin.
hocam ben buna redsnowdan bişeyler yaptım böle dil seçin ülke seçin yeri çıktı sonra itunes bağla çıktı bağladım gözükmüyor sonra dfu ile bağlayıp restore yaptım ama yine aynısı oldu redsnowdan yaptığım şeyden sonra bölge seçin falan o yerden sonra ne yapıcam yada başka bir yol var mı
itolls çalışmadı port değiştirip denedim yine aynı hatayı verdi dediğime bir bakıp akıl verirseniz sevinirim
redsnowdan bahsettiğim yere
up

yasin213

yasin213

Üye
Kendi iPhone 4'ümde DFU moduna girdim ve restore kısmına kadar geldim (Programın çalıştığını kontrol etmek istedim). Umarım işine yarar.

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
hocam ios data recevory programini bi denermisiniz
link: m.tamindir.com/iskysoft-free-iphone-data-recover

Son düzenleme:
yasin213

yasin213

Üye
Son durum nedir hocam?

dendok

dendok

Üye
    Konu Sahibi
yasin213

yasin213

Üye
Benim linkini verdiğim programı denediniz mi?
redsn0w hakkında bilgim yok maalesef :bilmm

dendok

dendok

Üye
    Konu Sahibi
Benim linkini verdiğim programı denediniz mi?
redsn0w hakkında bilgim yok maalesef :bilmm
denedim oda olmadı da bak sana bir video atacam
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
denedim oda olmadı da bak sana bir video atacam
buna bakarak yapıcam
birde mesala oda olmadı
ben o bölge ve dil seçeneklerinden sonra tekrar itunes bağla çıkıyorya ondan sonra nababilirim peki
bak o bölgeden sonra çıkan şey

yasin213

yasin213

Üye
Connect to iTunes kısmında iTunes telefonu görüyor mu? Yani "Kurtama moduna telefon bulundu?" diyor mu?

dendok

dendok

Üye
    Konu Sahibi
yada şuna bakın yardım edin
Connect to iTunes kısmında iTunes telefonu görüyor mu? Yani "Kurtama moduna telefon bulundu?" diyor mu?
yok ozaman görmüyordu yada görüyodu bilmiyorumda tekrar itunes bağladığımda restore ettiğimde yine aynı hata veriyordu

Jsnow492

Jsnow492

Üye
hocam wifiye girmeniz lazım o bölümde aktivasyon için setup ekranı olarak da geçer adı . redsnow sim kilitli cihazlar için o ekranda aktive etmenizi sağlar yani wifi veya hat çalışmadan olmaz sanırım

edit : wifi si çalışmayan iphone 4 vardı ios 7.1.2 sürümünde aynı wifi ekranı gelmeden itunes a bağlan ekranı çıkıyordu aktive olmuyordu ve 7.1.2 de hattı görmüyordu ios 5 e döndüğümüzde görmüştü mobil veri üzerinden aktive edebilmiştim ama pek stabil olmadıgı icin wifiyi yaptırdık ve 7.1.2 sürümüne geçtik güncel sorunsuz çalışıyor

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: yasin213
dendok

dendok

Üye
    Konu Sahibi
hocam wifiye girmeniz lazım o bölümde aktivasyon için setup ekranı olarak da geçer adı . redsnow sim kilitli cihazlar için o ekranda aktive etmenizi sağlar yani wifi veya hat çalışmadan olmaz sanırım
yoktu wifi falan
ben bi şu videolardaki redsnowlara bakıyım

yasin213

yasin213

Üye
Tekrar jailbreak yapıyorlar. DFU modundan çıkmayı dene hocam. Olmazsa tekrar jailbreak yap.

dendok

dendok

Üye
    Konu Sahibi

edit : wifi si çalışmayan iphone 4 vardı ios 7.1.2 sürümünde aynı wifi ekranı gelmeden itunes a bağlan ekranı çıkıyordu aktive olmuyordu ve 7.1.2 de hattı görmüyordu ios 5 e döndüğümüzde görmüştü mobil veri üzerinden aktive edebilmiştim ama pek stabil olmadıgı icin wifiyi yaptırdık ve 7.1.2 sürümüne geçtik güncel sorunsuz çalışıyor
benim normal 6.1.6 sürümdü ben nasıl geçem

Üst Alt