iphone5s kamerası kaç mp ?

Sponsorlu Bağlantılar

t730sh

t730sh

Üye
    Konu Sahibi
Siyah yapılınca soyuluyordu. Mecbur kaldılar biraz

o zaman soyulmaaya karsı dayanıklı yapcaklardı. okadar para ödüyoruz yani en ufak bi soyulma olsa insanın ici gidio

0MG90

0MG90

Üye
Ben iPhone 5'i olanlarda çok gördüm arka kenarları hep soyuluyor.

Invoke

Invoke

Üye
  • Beğen
Tepkiler: .caner.
t730sh

t730sh

Üye
    Konu Sahibi
Blmiyorum walla. görmem lazım. yurtdışından getirceğim için emin olmadan getirtmek istemiyorum. beğenmessme ne yapcam beyazı .s

Invoke

Invoke

Üye
Beyaz 5 güzeldi, 5s de öyle olacaktır. Türkiyeden 5'e bak ya da internetten 5S beyaza bakacaksın videolardan filan bak, başka yapacak bir şey yok :D

Türe

Türe

Üye
Renk zevk meselesi. Beyaz spor ve şık, siyah ise gizemli ve karizmatik. 2.el 5 alma fikrim var ve renk önemli değil ikisi de güzel ama siyahın soyulmaması için çaba harcamak yerine beyaz kullanmayı yeğlerim.

t730sh

t730sh

Üye
    Konu Sahibi
Renk zevk meselesi. Beyaz spor ve şık, siyah ise gizemli ve karizmatik. 2.el 5 alma fikrim var ve renk önemli değil ikisi de güzel ama siyahın soyulmaması için çaba harcamak yerine beyaz kullanmayı yeğlerim.
aynen. 5s dede oluyormu acaba ?

t730sh

t730sh

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar htc hakkında ne düsünüyosnz almaya değer mi? kararszm htc mi iphone mu :S

Invoke

Invoke

Üye
HTC ney? HTC One güzel cihazdı, One Max çıkacak daha güzel bir cihaz(belki tanıtılmıştır, benim haberim yoktur). Ama son yorumlarınızdan anladığım kadarıyla androidle bir derdiniz var. Ha direk soruyorsanız htc almaya değer mi diye? Değer.

t730sh

t730sh

Üye
    Konu Sahibi
HTC ney? HTC One güzel cihazdı, One Max çıkacak daha güzel bir cihaz(belki tanıtılmıştır, benim haberim yoktur). Ama son yorumlarınızdan anladığım kadarıyla androidle bir derdiniz var. Ha direk soruyorsanız htc almaya değer mi diye? Değer.
evet s4 beni androidten soguttu.
htc maxi sordum ? güzele benziyor tasarımü
edit// yada boşverin htc yi :D tablet gibiymiş one max :D

Invoke

Invoke

Üye
evet s4 beni androidten soguttu.
htc maxi sordum ? güzele benziyor tasarım

One Max mı? Daha tanıtılmamış... Yeni cihazlara rakip olacak sanırım(donanım olarak snap800 kullanır), One'ın tasarımı da güzeldi. O da güzel olur. Alltaki ve üstteki hoparlörler çok iyi, hem ses kalitesi olarak hem de görünüm olarak. Ekranı daha büyük olacak ama, 5.9 inch deniyordu...

t730sh

t730sh

Üye
    Konu Sahibi
yok ya s4 bile bana büyük geliyodu. ne alcagımı sasırdm ya siz ne tavsiye edersnz

Invoke

Invoke

Üye
Ben Z1 düşünüyorum kendime :D O da büyük.
Anladığım kadarıyla bütçe sorununuz yok ya da yurtdışında getirteceksiniz ama iphone 5S alma imkanınız var. Eğer varsa alın. En mantıklı tercih olacaktır. Hem ekran boyutu normal, ne büyük ne küçük hem performansı iyi, bir eksiğini göremiyorum. Aklıma gelen iki sıkıntısı kullanıcı kısıtlıyor (android gibi açık değil, bu da sıkıntı sayılmaz kişiye göre değişir), diğeri de fiyatı (bu da kişiye göre değişir tabi). Elle tutulur bir eksisi yok gibi :D

t730sh

t730sh

Üye
    Konu Sahibi
Ben Z1 düşünüyorum kendime :D O da büyük.
Anladığım kadarıyla bütçe sorununuz yok ya da yurtdışında getirteceksiniz ama iphone 5S alma imkanınız var. Eğer varsa alın. En mantıklı tercih olacaktır. Hem ekran boyutu normal, ne büyük ne küçük hem performansı iyi, bir eksiğini göremiyorum. Aklıma gelen iki sıkıntısı kullanıcı kısıtlıyor (android gibi açık değil, bu da sıkıntı sayılmaz kişiye göre değişir), diğeri de fiyatı (bu da kişiye göre değişir tabi). Elle tutulur bir eksisi yok gibi :D

ya 5s in siyahı 5 gibi olsa hiç düşünmeden 5s alırımda işte sorun o

bu arada fiyat önemli yani bu s4 den önce kullandgm telefon 6300 dı. yani ilk pahalı telefon bu bunuda yani s4 ü 2.350 ye aldım. eğer yurtdışından iphone getirirsem 800 tl fln cepte kalcak :D

bide z1 cok kaba ya

Invoke

Invoke

Üye
G2 var ekranı büyük ama Z1e göre daha narin durabilir.

• Beğen
Tepkiler: Dede
Invoke

Invoke

Üye
LG gayet kaliteli bir marka, özellikle ekran konusunda televizyonda filanda akıyor :pro:

• Beğen
Tepkiler: Dede